Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 september 2014

Terrassen top 10

STREEK – Twee  jaar lang was Copper Food & Drinks het beste zakelijke terras, maar wellicht is het einde van dit tijdperkje gekomen. De top 10 van de nieuwe ‘Terrassen top 25’ van meest zonnige terrassen waar het zakelijk goed toeven is, verschijnt later deze maand.
De Terrassen top 25 wordt jaarlijks samengesteld door het magazine Bollenstreek IntoBusiness. In totaal hebben 55 zakenmensen een ‘mystery’ beoordeling gegeven over 316 verschillende terrassen in de Duin- en Bollenstreek. Helaas voor Hillegom: geen enkel terras uit dit dorp heeft indruk gemaakt. Hoge ogen scoren wel het terras bij golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout en de buitenzitplaatsen bij Hemels (Sassenheim).
Nieuwkomers in de top 10 van deze derde editie zijn Langs Berg & Dal (Noordwijk) en Brasserie de Burgt (Rijnsburg). Verder staan in het bovenste deel van deze lijst alleen nog terrassen in Noordwijk (Breakers Beach House, De Zeemeeuw en Copper) en in Lisse (A-Muze, Chique & Simpel en De Vier Seizoenen).