Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 september 2014

Horecaprijs voor Michiel en Martijn van de Berg

JOEP DERKSEN
NOORDWIJK – De uitbaters van het Zuiderbad, strandpaviljoen Bries en het zojuist opgezette Boetiek hotel Vesper hebben de prestigieuze  prijs ‘Meest markante ondernemer van de Regio Zuid Holland Noord’ gewonnen. Michiel en Martijn van de Berg namen de trofee in ontvangst uit handen van burgemeester Jan Pieter Lokker en jurylid namens de Koninklijke Horeca Nederland John van Velzen.
De broers versloegen onder meer Luc Bloc, meesterijsbereider van Luciano’s uit Wassenaar, Bob Meyer (de Poort in Leiden) en Renee Boogaart van Big Horeca. Ze werden geroemd om hun innovatieve manier van ondernemen en hun lef. Wie namelijk een kijkje neemt  in het nieuwe Boetiek hotel Vesper kijkt zich de ogen uit van de fraaie vormgevingen. Ook in een tijd van crisis zagen Martijn en Michiel Meijer kansen die anderen lieten liggen. Later dit jaar moeten de beide zich presenteren aan de landelijke jury enhopen ze door te stromen naar de landelijke finale tijdens de Horecava, die in januari plaats vindt.