Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 juli 2014

Verlichting-online

 
Lampen voor heel het huis met 30% korting
Flevodwarsweg 7c te Leiden, T: 071 523 5644, W: www.verlichting-online.nl.
Verlichting-online is de ideale combinatie van een webshop mét een eigen winkel. Eigenaresse Sandra van Hoof heeft de zaak ruim tien jaar geleden opgericht en runt het bedrijf nu geheel volgens haar eigen visie.
‘En dat bevalt uitstekend’, zo lacht Van Hoof. De economie trekt weer aan en de mensen gaan weer verhuizen, of voeren een verbouwing uit. En dan is Verlichting-online de juiste plek om naar binnen te gaan, of alle producten online te bekijken. ‘De zaak zelf wordt ook gerestyled; ik maak het overzichtelijker. Daarom doen we alle showmodellen in de uitverkoop met maar liefst 30% korting!’
85% van haar klanten bekijkt eerst de website om vervolgens de winkel te bezoeken. Van Hoof tipt: ‘Veel wat op de site staat, is ook in de winkel te zien. Uiteraard kan ik alles vrijblijvend bestellen, maar het is verstandig voor klanten om van tevoren te bellen of te mailen. Dan kan ik direct zeggen of een bepaald artikel in de winkel is of ik bestel het - zonder koopverplichting.’ Veel mensen willen namelijk eerst een lamp in de hand houden en met eigen ogen zien.
De service van Verlichting-online is geweldig: binnen Leiden wil Van Hoof de bestellingen met haar bakfiets persoonlijk afleveren. En als het product onverhoopt toch niet past bij het interieur, dan mag de lamp teruggebracht worden. Van Hoof denkt met haar klanten mee: ‘Dat geeft kooprust.'