Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

21 juli 2014

Restaurant Wine & Dine

Nieuwkomer met Leiden Culiniar
Endegeesterlaan 2, Oegstgeest, 071 303 0111
In een van de mooiste panden van Oegstgeest is het bijzondere restaurant Wine & Dine gevestigd. Hier voelen de gasten zich echt thuis; mede dankzij de uitermate goede verzorging door eigenaresse Tanjim Brom-Wijnands en haar deskundige personeel.
Het is bijna niet voor te stellen, maar na anderhalf jaar zijn er nog steeds inwoners van Leiden die Wine & Dine nog niet bezocht hebben. En daarmee doen ze zichzelf tekort, want het restaurant verzorgt eten dat voor iedereen toegankelijk is. Het geheim achter het succes is, dat Wine & Dine gebruik maakt van allemaal kleine gerechtjes; hierdoor kunnen de gasten ongecompliceerd eten en drinken en in alle gezelligheid genieten van een vier- of vijfgangenmenu. Wine & Dine kenmerkt zich door haar internationale keuken. De kok heeft een Franse achtergrond en hij heeft  bij sterrenrestaurants gewerkt. De gasten worden getracteerd op gerechten met een hoge kwaliteit voor een heel redeljke prijs.
Alle gerechten zijn dagvers en de locatie is ideaal om te lunchen, borrelen of dineren. Er zijn volop gratis parkeerplekken en de gasten genieten van het eten en drinken op het terras of in het restaurant zelf. Dit jaar doet Wine & Dine voor het eerst mee aan Leiden Culinair en speciaal voor deze gelegenheid heeft Brom vier heerlijke gerechten geselecteerd (zie: www.leidenculinair.nl). Voetballiefhebbers hoeven niet te vrezen, want het WK kan live gekeken worden bij Wine  & Dine, dat een compleet nieuwe uitstraling heeft. Kom zondag 29 juni dus langs en geniet! Zie ook: www.restaurantwinedine.nl.