Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2014

Verse sushi bij de nieuwe sushibar

Bevrijdingssplein 50 te Leiden
Boodschappen doen bij de Albert Heijn XL wordt nóg meer een belevenis. De hele winkel is tijdens een drie dagen durende verbouwing opnieuw ingedeeld, waardoor de klanten veel meer ruimte hebben om te lopen. De mooiste verrassing komen de shoppers echter tegen direct na de groenteafdeling: de Sushi Daily; een uniek fenomeen voor heel Leiden.
Hier staan iedere dag echte sushi-koks verse sushi te maken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn deze koks bezig met het verdelen van vis tot overheerlijke sushigerechten. En natuurlijk kunnen de Albert Heijn-klanten ook bestellingen plaatsen bij de sushibar. De klanten zijn laaiend enthousiast en veel mensen blijven stil staan om te kijken hoe die sushi’s precies gemaakt worden. Veel mensen gaan vervolgens thuis  de uitdaging aan om met de vis van Albert Heijn net zulke lekkere sushigerechten te creëren.
De sushi’s zijn ook een hit onder jongeren; zij komen tijdens de schoolpauze speciaal naar de sushibar om daar weer nieuwe heerlijkheden op te halen. Speciaal voor alle AH-klanten organiseert Sushi Daily twee keer per dag een proeverij: deze vinden plaats tussen 12:00 uur en 13:00 uur in de middag en  tussen 17:00 uur en 18:00 uur in de namiddag.
Maar Albert Heijn heeft nog meer verbeteringen aangebracht in de winkel! Naast de voorverpakte puntjes en bolletjes die in de bonus zijn kunnen klanten met een tang hun eigen gewenste broodjes pakken. Zo kun je zelf je eigen broodjespakket samenstellen. En bezoek dan ook Steak & Grill voor topkwaliteitsrundvlees uit Nederland, Engeland en Uruguay.