Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 mei 2017

Heerlijk dineren bij Ristorante Il Mulino

LISSE – Bij Ristorante Il Mulino wordt iedere gast op de authentieke Zuid-Europese warme manier verwelkomt. Eigenaar Carmelo Tahrat verzorgt samen met zijn gastvrije personeel iedere dag heerlijke diners. Inderdaad: Ristorante Il Mulino is elke dag geopend!

Door: Joep Derksen

Al elf jaar is Ristorante il Mulino gevestigd aan de Heereweg 194. Hier kunt u heel aangenaam binnen dineren of lunchen, maar ook heerlijk op het terras of – nog specialer – in de binnentuin. De Italiaanse keuken kenmerkt zich door haar verste topproducten en de faam van Il Mulino heeft zich door de hele regio verspreid. Daarom dringt Carmelo er op aan, dat iedereen van tevoren reserveert wanneer ze in het authentieke etablissement willen gaan dineren. Dan is het namelijk zeker, dat zowel romantische stelletjes als grote groepen medewerkers van bedrijven met elkaar kunnen tafelen.

De chef-kok komt uit Bari en was chef van restaurant Roma in Den Haag; niet voor niets staat Il Mulino in de top 100 van beste restaurants van Nederland. En voor heel betaalbare prijzen, zo licht Carmelo toe: ,,Voor de lunch hanteren we bijvoorbeeld heel scherpe prijzen; alle pastagerechten kosten slechts 9,95 euro; en dan heb je een heel uitgebreide lunch!''

De familiegerechten zijn enorm populair; of je nu houdt van vis, vlees of vegetarisch. Carmelo: ,,Wij maken geen gebruik van organen of schelpdieren en passen de gerechten aan de klant aan.'' Vol trots toont hij de verschillende wijnen: Langehe Dolcetto, Primitivo Forlanleanzi, Chardonnay Salento, Negroamaro (rood en rosé). ,,De gasten kunnen deze wijn ook per fles meenemen naar huis'', tipt Carmelo tot slot.


Voor meer informatie en reserveren: Ristorante Il Mulino, Heereweg 194, Lisse, T: 06 2818 1148, W: www.ristoranteilmulino.nl