Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 december 2016

Nieuwste modellen bij Auto Bakker

SASSENHEIM – Wie op zoek is naar een nieuwe auto, kan zichzelf verwennen door bij Auto Bakker naar binnen te lopen. De afgelopen anderhalf jaar zijn er namelijk maar liefst vijf nieuwe Suzuki-modellen uitgekomen.

Joep Derksen

Onlangs kwam Suzuki volop in het nieuws. Uit onafhankelijk onderzoek is namelijk gebleken, dat Suzukirijders de meest veilige rijders zijn. Bovendien zijn de onderhoudskosten laag en de auto's zijn waardevast. Hierdoor ontvangt de eigenaar een goede restwaarde, ook nadat al een aantal jaren met de auto is gereden.

Auto Bakker is al jaren hét autobedrijf in de Duin- en Bollenstreek, dat bekend staat om haar betrouwbaarheid, uitstekende service en concurrerende prijzen. Het kleine team van professionele medewerkers denkt goed mee met de klanten en houdt de prijzen voor onderhoud op een meer dan acceptabel niveau. Enthousiast laat verkoopadviseur Nils Bakker weten: 'Mocht er een defect zijn, dan spelen we daar adequaat op in; klanten hoeven niet lang te wachten op hun auto.'

De vijf nieuwe modellen spelen goed in, op wat de mensen willen. Bakker: 'De consument wil auto's die zuinig zijn en licht, in verband met de wegenbelasting. Maar ook is een hoge instap voor goed zicht op de weg vereist. Bovendien moet iedere auto veel luxe hebben; ook de kleinere auto's. Daarom zijn de nieuwste modellen voorzien van onder meer navigatie, cruisecontrol en parkeermogelijkheden. Alle modellen zijn ook leverbaar als automaat.

In feite heeft Suzuki een geschikte auto voor iedere rijder. Zo is er het kleinste model, de Celerio, die rijklaar af te halen is voor slechts 10.742 euro. Bakker: 'Dat is het meest compacte model, met stuurbekrachtiging en een enorm zuinig in het brandstofverbruik. Deze auto rijdt maar liefst 23 kilometer op één liter benzine.'

In april komt het allernieuwste Swift model uit, met allerlei nieuwe snufjes. Zoals Adaptive cruisecontrol, achteruitrijcamera en allerlei andere leuke gadgets. Terug van weg geweest is de Baleno. Dit model werd in 2002 uit productie genomen, maar is in 2016 weer geïntroduceerd. Bakker: 'Dit is een zeer lichte auto qua wegenbelasting en heeft een mooie binnenruimte.' De prijs?: vanaf slechts 15.792 euro kan de Baleno rijklaar worden opgehaald.

De SUV is nooit weg geweest en maakt in 2017 haar ultieme comeback. Liefhebbers van dit type model genieten dan ook van de S-cross; dat is de grootste Suzuki in de showroom van Bakker: 'Het is een echte familieauto, met veel kofferruimte, een hoge instap en veel luxe aan boord.' De meest populaire Suzuki is de Vitara. Bakker: 'Dit is een compacte hoge auto, met een terreinautolook en een strakke vorm. Deze is groot in formaat en praktisch in gebruik. Maar ook heel zuinig, hij rijdt 1 op 16 en is vanaf slechts 20.842 euro rijklaar.

Bakker bewaart het beste tot het laatst: 'De nieuwste auto is de Suzuki Ignis: die staat nu net in de showroom. Het is een totaal nieuw concept: dit is de kleinste maat SUV. Vergeleken met de standaard miniformaat auto's onderscheidt de Suzuki Ignis zich duidelijk; met een ruimer interieur en een hogere instap. Het model knipoogt met een terugblik naar de allereerste Suzuki die op de Nederlandse markt is gekomen, met een aantal retro-elementen. De auto is aantrekkelijk geprijsd en al vanaf 14.500 euro rijklaar. Bovendien kan de Suzuki Ignis ook uitgerust worden met een camerasysteem, dat meekijkt met de chauffeur en de auto afremt, als deze te dicht op een voorganger zit. Ook kan de auto ingrijpen als een voetganger plotseling oversteekt.' Met dit model stappen Auto Bakker en haar klanten de toekomst binnen. 'Dit is een tussenfase naar de tijd, dat alle auto's zelfstandig gaan rijden. De Suzuki Ignis is een echt vernieuwende auto en ook nog eens verkrijgbaar in een licht hybride variant!

AutoBakker
Industriekade 16a
2172 HV Sassenheim
T: 0252 224 224