Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 mei 2017

Mix & Match bij de Keukenhoek

KATWIJK – Met de aanstelling van de nieuwe medewerker Jeroen Weij, is de Keukenhoek voortaan zes dagen per week geopend. En dankzij zijn ervaring en frisse blik op keukenontwerpen, worden klanten keer op keer weer verrast met prachtige keukenmodellen, aangepast op de wensen van de uiteindelijke eigenaren.

Door Joep Derksen

Keukenhoek-eigenaar Karel de Weger is enthousiast over Weij: ,,Hij is zeer creatief en maakt fantastische digitale en driedimensionale ontwerpen, waarbij de keukens precies op maat gemaakt worden, volgens de wensen van de klant.'' Het bedenken van de keukeninrichting zit Weij in het bloed. ,,Ik kijk wat de wensen van de mensen zijn; zijn ze bijvoorbeeld uitgebreide kokers, of hebben ze jongen kinderen. In mijn ontwerpen houd ik daar rekening mee. Als je kinderen hebt, is het bijvoorbeeld leuk om een barretje bij de keuken te installeren, zodat je een kookeiland creëert.''

Voor iedere wens heeft de Keukenhoek een geschikte keuken; dankzij het 'Mix & Match systeem'. Het is een uniek concept, waarbij de klant zelf de prijs en kwaliteit van de keukens bepaalt. De Weger: 'Alle keukens hebben verschillende uitvoeringen van materialen en werkbladen. Door Mix & Match kunt u uw eigen unieke keuken samenstellen!' Alle onderdelen van iedere keuken zijn in elke gewenste kleur leverbaar; tot de handgrepen aan toe! Keukenapparatuur van verschillende merken kunnen met elkaar gecombineerd worden. Dan gaat het om Küppersbusch, Atag, Pelgrim en Etna, maar ook andere merken zijn uiteraard bij de Keukenhoek verkrijgbaar.

Deze zomermaanden zijn uitermate geschikt om je rustig te oriënteren op een nieuwe keuken. De Keukenhoek is aangesloten bij de KGG; de geselecteerde kwaliteitskeukenzaken, en zit in het pand van Plug Meubelen. Weij informeert: ,,Soms maken we ook meerdere ontwerpen voor de klant, gebaseerd op meerdere begrotingen. Je kan dan mixen wat je wilt en een keukencombinatie maken die uniek is en perfect past bij je eigen huis. Maar welke prijsklasse u ook in gedachten heeft; bij de Keukenhoek staat de kwaliteit altijd voorop!'' Hij besluit: ,,Het is heel fijn om creatief te zijn en iets te kunnen ontwerpen voor de klanten, waarbij ik hen begeleid naar een product waar ze echt blij van worden. De keuken is namelijk één van de belangrijkste aankopen in je leven.''


Voor meer informatie: De Keukenhoek, Ambachtsweg 3, 222AH Katwijk, T: 088 044 5600 en 088 044 5601, W: www.keukenhoek.nl.