Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 juni 2017

Service aan huis door IT Shop

RIJNSBURG – In deze digitale wereld kunnen we niet meer zonder onze laptop, mobiel of smartphone. Maar wat moet je nou, als deze kuren vertonen? En waar moet je zijn, als je een goed model mobieltje, laptop of onderdelen hiervan wilt hebben? Dan ga je natuurlijk naar de IT Shop!

Door Joep Derksen

De IT Shop bestaat alweer vijf jaar. En dat is geen wonder, want tijdens het interview komt de ene na de andere klant binnen. Een tiener is helemaal gelukkig, omdat Dick zijn telefoon gerepareerd heeft. Een andere klant heeft een ander probleem: ,,Mijn laptop werd een beetje sloom. Ik heb hem zelf proberen opnieuw te installeren, maar dat is een beetje niet gelukt.'' Dankzij de reparatiekwaliteiten loste de IT Shop dit binnen een dag op. Dick lacht: ,,Een Smartphone repareer ik op dezelfde dag. We kunnen niet meer zonder, toch?!””

In de winkel staan verschillende modellen laptops, van merken als Acer, Lenovo, Aesus en HP. Het zijn de nieuwste modellen, maar de klanten krijgen een extra service er bij! Dick licht toe: ,,Als een klant hier een laptop koopt, installeren wij hem helemaal af. Indien gewenst, zetten we de oude informatie over op de nieuwe laptop; deze service zit bij de prijs in en is dus gebruiksvriendelijk. Dan lopen mensen de deur uit met een laptop en hoeven ze thuis niet te hannessen.''

De IT Shop verkoopt Smartphones, van het merk Huawei: deze zien er prachtig uit, werken perfect én zijn heel goed betaalbaar. Daarnaast heeft de IT Shop speciale telefoons voor senioren.

Reparaties

De IT Shop lost veel problemen op. Dick licht toe: ,,Ik repareer de hele dag door; iPhones 5 en 6, maar ook herinstallaties van laptops en computers. Een hoop mensen kunnen dat niet zelf. Uiteraard regelen we ook de reparaties van tablets, zoals het verzorgen van nieuwe glazen en nieuwe accu's.'' Ook stelt de IT Shop speciale laptops klaar, in overleg met de klant; een custom-made en unieke laptop dus!

Uniek is de 'Service aan huis' die de IT Shop biedt: drie avonden per week zijn twee man op pad om bij de klanten zelf problemen op te lossen. Maar natuurlijk kunnen mensen hun apparaat, dat mankementen vertoont, ook naar de winkel brengen. De IT Shop heeft ook leenlaptops en een leensmartphone, speciaal voor mensen die altijd bereikbaar moeten zijn. Dick is vol lof over zijn collega Dennis, die veel van de Service aan huis verzorgt: ,,Hij is 21 en volgt een ict-opleiding. Hij heeft veel kennis van Android, Apple en Windows. Er zijn weinig problemen, die hij niet kan oplossen.''


IT Shop, Anjelierenstraat 40, Rijnsburg, W: www.itshoprijnsburg.nl.