Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

28 februari 2018

Promotieflyer



Teylingen: Het waterpareltje van Zuid-Holland

De gemeente Teylingen is ontstaan uit de waterrijke dorpen Warmond, Sassenheim en Voorhout. Het is dé perfecte plek om met een sloep heerlijk te ontspannen.

Warmond: De zoetwaterpoort van de Bollenstreek

Gelegen aan de Kagerplassen, is Warmond de oase van rust; midden in de Randstad. Dit karakteristieke dorpje biedt u een mix aan natuur, historische bezienswaardigheden en fabuleuze horecafaciliteiten. Op tal van plekken kunt u even uit de boot stappen, om te zwemmen, zonnen of wandelen.

Sassenheim: Toegang tot de bollenvelden

Met haar historische haven, is het voor sloepvaarders mogelijk om helemaal tot in het centrum van Sassenheim te komen. Waar diverse aanlegplaatsen op u liggen te wachten. Plotseling bevindt u zichzelf op slechts vijf minuten loopafstand van het monumentale Slot Teylingen, gebouwd in de dertiende eeuw, waar ooit Jacoba van Beieren woonde. In de lentemaanden hebt u uitzicht op de schitterende bollenvelden. Terugkerend van uw wandeltocht, kunt u nog heerlijk ontspannen winkelen of een drankje nemen in het gastvrije centrum.