Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 september 2018

HH Motoren


Dé plek voor stalling, onderhoud en aankoop van een motor

NOORDWIJKERHOUT – Bij HH Motoren kunnen motorliefhebbers niet alleen terecht voor onderhoud, onderdelen en accessoires. Dit bedrijf is ook uiterst geschikt voor het verkrijgen van compleet nieuwe motorfietsen en om de motor in de wintermaanden te stallen.

Joep Derksen

Kleinschalig, betrokken en met passie voor motoren, dit zijn de uitgangspunten waarmee Hein Hachmang van HH Motoren zijn beroep uitoefent. Als elfjarige was hij al bezig met crossen en sleutelen aan motoren en vanuit zijn passie heeft Hachmang een prachtig bedrijf gerealiseerd. Uit de hele regio komen motorliefhebbers, die de unieke dienstverlening van HH Motoren al ontdekt hebben.

Zo heeft HH Motoren een nieuwe showroom, waar de mooiste motorfietsen staan. De prijzen van deze motoren zijn heel scherp. Hachmang licht toe, hoe dat kan: ,,We hebben lage 'overheadkosten'; hierdoor hebben we zeer lage kostprijzen en kunnen we de motorfietsen tegen uitermate goede prijzen aanbieden. Natuurlijk met drie maanden garantie, indien gewenst.'' Hachmang toont zijn ambities: ,,Mijn streven is, dat HH Motoren iedere motor tegen zeer scherpe prijzen aanbiedt, die ver onder de dealerprijzen kan liggen. Ik sta voor mijn producten en wil mensen altijd helpen.''

Bij HH Motoren kunnen motorfietsen ook gestald worden; het is voor veel mensen aangenaam te weten, dat je tweewielige geliefde gedurende de wintermaanden een droog en veilig onderkomen hebben. ,,Tijdens de vier gure maanden moet de motor echt binnen staan'', tipt Hachmang. ,,Anders gaat hij hard achteruit. Bij ons bedrijf is bewaking, alarm en camera's en alles is goed verzekerd.'' Het mooiste komt nog: ,,Mensen hoeven maar een belletje te geven en dan staat hun motor weer met een paar dagen klaar. Via een gratis checklist kijken we de staat van de motor na. En het is dan ook het perfecte moment om de motor een beurt te geven, zodat die weer klaar is voor het hele seizoen.'' In de wintermaanden heeft HH Motoren lagere tarieven; hierdoor wordt het nóg interessanter om de stalling van de motor te combineren met een onderhoudsbeurtje.

Daarnaast verzorgt HH Motoren het algemene onderhoud aan niet alleen de Japanse motoren, maar ook Aprilia en Ducati. Hachmang laat zien, waar hij zich onderscheidt ten opzichte van andere motorzaken. ,,Mash leveren we nieuw ook vanuit voorraad, en evt Yamaha's kan ik nieuw leveren. Volgend jaar hebben we de nieuwe lijn Mash motoren op voorraad staan. We verzorgen ook speciaalbouw, waarbij aanpassingen gedaan worden aan de vormgeving. Dat kan voor het design zijn, maar ook voor mensen met fysieke beperkingen. Voor hen kunnen we de motor zo aanpassen, dat ze weer kunnen genieten van het heerlijke rijden op twee wielen.'' Wie een motor wil aanschaffen, kan een goede deal maken, bijvoorbeeld door je huidige brommer of auto in te ruilen bij HH Motoren.

En ben je op zoek naar een of meerdere onderdelen voor je motor, dan is HH Motoren ook het juiste adres: ,,We leveren onder meer slijtagedelen; op maat gemaakte stalen remleidingen, accessoires, sloten en alle randartikelen op het technische vlak.''

Voor vragen over advies voor de motor of informatie over stallingmogelijkheden, neem contact op met:

HH Motoren
Walserij 71
2211 SL Noordwijkerhout
M: 06 5494 0492
T: 0252 372 703