Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

22 oktober 2019

G&W Herba de Kruidentuin

Vitaminen en Probiotica voor een gezonder leven

AMSTELVEEN – In de afgelopen zestig jaar hebben de wijkbewoners altijd kunnen genieten van een drogisterij. Tegenwoordig weten mensen vanuit de wijde omtrek Herba de Kruidentuin te vinden; mede dankzij het enorm uitgebreide aanbod aan vitaminen, natuurvoedingsmiddelen en probiotica.

JOEP DERKSEN

Herba de Kruidentuin is nog een échte drogist, waar je terecht kunt voor goed advies. Én alternatieve oplossingen kunt vinden voor de klachten die je hebt. Eigenaar Ton Stevens: ,,Veel mensen willen preventief werken aan hun gezondheid en wij bieden hen veel mogelijkheden. Zoals vitaminen voor het verhogen van de weerstand, homeotherapie en probiotica om te zorgen, dat alles beter in het lichaam wordt opgenomen. Met probiotica bouw je aan gezonde darm flora, die belangrijk zijn voor het functioneren van jouw lichaam.’’

Het professionele team staat iedere klant met goed advies bij. Bijvoorbeeld over de ‘low carb’; dat zijn koolhydraatarme producten. Stevens: ,,Dit is helemaal in opkomst. Koolhydraten zijn suikers en dat zit overal in het voedsel. Minder suiker is beter voor je. Steeds meer mensen beseffen dat en stappen over op koolhydraatarme producten.’’

Ook voor glutenvrije producten, gezonde voeding en etenswaren voor mensen met een tarwe-intolerantie moet je bij Herba de Kruidentuin zijn.

Herba de Kruidentuin, Van der Hooplaan 172 in Amstelveen, T: 020 641 9589.