Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

22 oktober 2019

Heerlijk, zelf gebakken en gezond

Bakkerij Renzema

AMSTELVEEN – Zodra je de winkel van Bakkerij Renzema binnen loopt, word je al blij. De heerlijke geur van vers gebakken brood komt je tegemoet en leidinggevende Bob Green helpt iedere klant snel en efficiënt.

JOEP DERKSEN

De vestiging van Bakkerij Renzema aan de Van der Hooplaan 170 is één van vier winkels; daarnaast rijden er ook drie mobiele winkels van Renzema door de verschillende buurten in Amstelveen en Amsterdam. Green vertelt: ,,We zijn een echte A-merk bakker en maken alles zelf.’’

Iedere ochtend staat Green vroeg op om alles vers te bakken. In de winkel is een brede variatie aan broden, zoals Vikorn, Waldkorn, Multikoren, Tijgerbrood, Volkoren of Wit. Ook kun je kiezen uit koffiebroodjes, harde punten, donuts en koekjes. Aangenaam verrassend zijn ook de croissants, in allerlei verschillende soorten en smaken. Green wijst aan: ,,We hebben ham-kaas croissants, kaas-croissants en chocoladecroissants; allemaal handgemaakt.’’

Uiteraard heeft Bakkerij Renzema ook glutenvrij brood ,,en als u in de winkel bent; probeer dan eens het originele Friese Suikerbrood’’, zo tipt Green. De winkel is een jaar geleden verbouwd en heeft een moderne, frisse uitstraling. En terwijl de blik valt op de heerlijke boterkoek en chocoladecake is het duidelijk; Bakkerij Renzema bezoek je het liefst iedere dag!

Voor meer informatie: Bakkerij Renzema, Van der Hooplaan 170 Amstelveen, T: 020 643 6395, www.bakkerijrenzema.nl