Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2006

Pierre Chocolaterie verbouwt en viert feest

Hillegom – Pierre Chocolaterie is vanaf half november twee keer zo groot geworden. Al jaren heeft het bedrijf dat de eigen, unieke, bonbons maakt ruimtegebrek en binnenkort heeft het familiebedrijf een eigen ruimte voor productie en het geven van workshops.

Piet van Soest en zijn zoon Gert werken samen met hun vrouwen en twee medewerkers voor de klanten. Vakmensen als ze zijn, doen ze niets liever dan hun kennis van het maken van bonbons doorgeven aan anderen. Dat is ook een van de redenen waarom Pierre Chocolaterie wordt uitgebreid. Dankzij de extra 65 m2 worden vanaf januari twee keer in de week workshops gehouden om het vakmanschap van bonbons maken door te geven aan anderen.

Piet: ‘De verbouwing zelf is geen sinecure: op 24 oktober is het slopen gestopt en de aannemer is nu bezig met het opbouwen. We verwachten dat het hele pand klaar is in de tweede week van november. Overigens merken onze klanten niets van de verbouwing zelf, omdat het aan de achterkant van de winkel plaatsvindt. We zijn dus gewoon open.’

Wanneer de verbouwing klaar is, heeft Pierre Chocolaterie twee keer 65 m2 tot haar beschikking. Achterin ligt ook een magazijn van 130 m2. Piet heeft een goede uitsmijter: ‘We zijn op 17 maart 1994 opgericht en vieren ons 12,5 jarig jubileum. Vanwege dit feest hebben we speciale kortingsacties. Kom bij ons langs om te weten welke kortingen u kunt krijgen!’

Voor meer informatie:
www.chocolateriepierre.nl.