Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2006

Sierbestrating & Hovenierscentrum Oosteinde: Voor al uw soorten bestratingen

Hillegom – Twee jaar alweer ligt de Sierbestrating & Hoveniersbedrijf achter tuincentrum De Oosteinde, op de rand van Hillegom en Bennebroek. Ondertussen blijken de klanten de locatie goed te inden en vanwege de grote vraag blijft het assortiment zich uitbreiden.

Het najaar is een bijzonder goede tijd om te denken aan bijvoorbeeld een nieuw terras. De werkzaamheden kunnen dan afgerond zijn voor het echt koud wordt en de tuin is in het voorjaar piekfijn in orde. Wie nog niet precies weet welk materiaal gebruikt moet worden, krijgt vakbekwaam en deskundig advies van Henk van der Ploeg, die elke dag aanwezig is. Hij kan de voordelen van de verschillende materialen duidelijk maken en goed tips geven.

Een showbord van 45 meter laat het grote assortiment zien en verder is er 400 vierkante meter showtuin. In kleine voorbeeldtuintjes krijgt de klant een goede indruk van de kant-en-klare bestrating. Deze weken zijn er voor de bezoekers ook speciale aanbiedingen. Zo zijn mooie getrommelde betonstenen verkrijgbaar vanaf €12,95 per m2. Ook kunnen klanten gebakken waalformaten op de kop tikken vanaf € 34,95 per m2.

Er zijn betonnen, gebakken en natuursteen klinkers, mooi en onverwoestbaar graniet en allerlei grintsoorten beschikbaar. Indien gewenst, kunnen tegels op maat gezaagd worden. Sinds kort verkoopt het sierbestratingbedrijf ook los ophoogzand. Daar is veel vraag naar; regelmatig komt er iemand aan met een aanhanger en vraagt: ‘Doe mij maar een half kuub zand!’

Het sierbestratingcentrum werkt samen met een aantal hoveniers en er is ook een afhaalafdeling voor de hoveniers. De gewenste bomen of struiken kunnen daar samen met de klanten worden uitgezocht. Als de klant het zelf wil, dan wordt hij of zij ook in contact gebracht met hoveniers voor het leggen van de bestrating. Overigens is parkeren geen probleem, want het centrum heeft ruime eigen parkeergelegenheid.

Voor meer informatie:
www.sierbestratingoosteinde.nl.