Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2006

Drogisterij De La Rie: breed assortiment met geheel gratis advies

Noordwijk – Drogisterij De La Rie is al sinds 1979 gevestigd op het Rederijkersplein en dat zal nog wel zo blijven ook, zo legt eigenaar Barry de la Rie uit. ‘We zitten op een gezellig plein, waar mensen gratis kunnen parkeren en heel veel speciaalzaken gevestigd zijn. Dat zie je tegenwoordig weinig meer.’

De La Rie is niet alleen een drogisterij, maar ook een parfumerie. Daarnaast levert dit gecertificeerde bedrijf middelen voor homeotherapie en vitotherapie, maar ook geneesmiddelen, Uiteraard kunnen de mensen ook terecht voor hun reguliere wensen, zoals gezichtsverzorgingsproducten, luiers en maandverband.

Barry legt uit: ‘We hebben een breed assortiment en voor bepaalde producten, zoals Davitamon, nemen we ook een hele lijn op. We hebben een geneesmiddelenhoek en verkopen voedingssupplementen zoals Vogel, Bloem, Solgar, Lamberts en Essential organics. Iedere medewerker van onze drogisterij heeft een diploma en dat betekent dat we onze klanten met raad en daad kunnen helpen. Dat is ook onze grote kracht: wij geven echt advies. We bieden deskundigheid en service naast een ‘standaard’ drogisterij assortiment. We hebben dezelfde producten voor dezelfde prijzen als onze concullega’s, maar daarnaast hebben we ook het alleenrecht in heel Noordwijk om bepaalde producten te verkopen. Zo bieden we ook huidverzorgingartikelen aan die niet op dieren zijn getest, zoals Weleda, Skin Code, E-line en Plante system.’

Iedere donderdag en vrijdag is ook de schoonheidssalon geopend, waar mensen terecht kunnen voor pedicuren, manicuren, gezichtsbehandeling en lichaamsverzorging. Meer informatie over Drogisterij De La Rie:
www.uweigendrogist.nl.