Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 november 2006

Van Haaften Advies: maatwerk in hypotheken en assurantiën

Hillegom – Van Haaften Advies houdt zich bezig met financieel advies in de ruimste zin, zoals hypotheken en pensioenen, bedrijfsleningen en scherp geprijsde persoonlijke leningen. Zowel particulieren als ondernemers kunnen gebruik maken van de onafhankelijke kennis van Peter van Haaften, directeur, en zijn vijf medewerkers.

Van Haaften: ‘Assurantiekantoren zeggen vaak onafhankelijk te zijn. Toch worden veel van hen wel degelijk beïnvloedt door grote (financierings)maatschappijen. Bij Van Haaften Advies is er geen financieel belang van derden, wat onze onafhankelijkheid waarborgt. Samen met ons ruime aanbod van hypotheekverstrekkers en verzekeraars bieden wij maatwerk in hypotheken en assurantiën. Daarnaast zijn we onderdeel van een landelijk netwerk van zelfstandige financieel adviseurs, de Kompaangroep.’

Wat onderscheidt Van Haaften Advies nu van andere adviesbureau’s? ‘We willen en kunnen de mensen van dienst zijn. Bijvoorbeeld iemand die in zwaar weer zit en een BKR-codering achter zijn naam heeft staan, kunnen wij vaak helpen zonder dat ze dure persoonlijke leningen moeten afsluiten. Ook zijn we ook een steun voor startende ondernemers die vaak heel moeilijk kunnen lenen. Als ze een goede, betrouwbare, achtergrond hebben, kunnen wij hen helpen met speciale financiële vangnetten. We willen samen met de mensen zelf de beste oplossing vinden voor hun individuele wensen en eisen. Welke risico’s willen de mensen zelf wel en niet willen dragen: daar proberen we achter te komen. Het gaat ons er niet om dat we zo veel mogelijk verzekeringen afsluiten, maar dat de klant krijgt wat zij of hij wil hebben. En als een van de weinige assurantiekantoren en hypotheekkantoren kan de afspraak naar wens van de klant op kantoor of bij de klant thuis plaatsvinden.

Voor meer informatie:
www.vanhaaftenadvies.nl.