Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 april 2007

Theater ’t Onderdak verwelkomt 25.000ste bezoeker


Sassenheim – Het was afgelopen zondag feest bij Theater ’t Onderdak, want al in het zesde seizoen liep de 25.000ste bezoeker binnen. Cor Wagemakers was de gelukkige en hij en zijn vrouw Nia kregen een ‘zonnig verrassingspakket’ en werden stevig in de bloemetjes gezet. Cor zelf mocht ook het nieuwe bord dat de tweede foyer aangeeft onthullen.

PR-vrouw van ’t Onderdak, Ien van der Voort vertelt hoe snel het is gegaan: In het seizoen 2004 – 2005 verwelkomden we de 15.000ste bezoeker en nu hebben we deze mijlpaal al bereikt.’ Voorzitter Ineke van Steensel vult aan: ‘Ons theater wordt gedragen door de gemeenschap en is een heel belangrijke voorziening met een hoge stoelbezetting. We draaien als een tierelier. Als je bedenkt dat we nog niet eens ieder weekend activiteiten hebben en al in het zesde seizoen de 25.000ste bezoeker verwelkomen, dan ben ik daar apetrots op!’

Cor (66) kreeg van Ineke twee pakketten overhandigd met onder meer een zonnebankbehandeling, waar met name zijn vrouw blij mee was. Daarnaast kan hij zich verdiepen in een boek van Kees van Kooten, al genietend van chocolade van een bekende lokale bakker.

De gelukkige winnaar zegt in zijn eerste reactie: ‘Dit is hartstikke leuk en totaal onverwacht. Mijn vrouw en ik hebben een vast abonnement en kiezen 12 of 13 voorstellen per jaar die we, vaak op zondagmiddag, bezoeken. Wij zijn erg blij met ’t Onderdak, want verre jaren terug misten we de cultuur hier in Sassenheim. Zolang dit blijft bestaan, heb ik geen problemen met andere ontwikkelingen in Teylingen. Er zijn zoveel mensen die hiervoor belangstelling hebben, dat je kunt stellen dat het echt leeft in de gemeenschap. Talloze toneelclubs en andere verenigingen maken gebruik van deze faciliteiten en ’t Onderdak drijft op de vrijwilligers.’