Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 februari 2007

Heeren van Voorhout geven kaarten weg voor musical Grease

Voorhout – De Heeren van Voorhout laten weer van zich horen met een splinternieuwe actie voor de klanten. Niet minder dan zes gelukkige prijswinnaars kunnen twee kaartjes voor de musical Grease winnen! Veel mensen willen kans maken op dit buitenkansje, want de tonnen van de zes Heeren zijn al half gevuld met kassabonnen, waarop de namen en telefoonnummers vermeld staan.

door Joep Derksen

Wim Klok, van visspecialist De Klok, is een van de Heeren van Voorhout: “We zetten regelmatig acties op om het winkelend publiek naar de Herenstraat te trekken. Jong en oud kent Grease, dus iedereen vindt dit een leuke actie. De vorige actie die we hielden, duurde te lang en daarom zal de ‘Greasekaartenactie’ alleen in de maand februari plaatsvinden.”

Niet alleen de reacties op de acties zijn zeer positief, maar ook het initiatief van de Heeren van Voorhout krijgt warme ondersteuning van collega-ondernemers. Zo is Kaas-Verswereld Neuteboom toegetreden tot de Heeren en zijn nu zes versspeciaalzaken verenigd. Klok: “We hopen dat ook niet-verswinkels ons voorbeeld zullen volgen en zich zullen aansluiten. Samen sta je namelijk sterker dan alleen en we willen allemaal de klanten in Voorhout houden.”

Shopgenot

Ook Janet en Ruud Neuteboom zelf zijn blij verrast over de positieve reacties op deze gezamenlijke actie: “Het brengt leven in de brouwerij en dat is toch onze doelstelling. De ton is al half vol, en dat strookt ook met onze filosofie: het kan beter half vol, dan half leeg zijn. Door de Heeren van Voorhout kunnen we ons als winkeliers onderscheiden van andere winkelgebieden in de omgeving.” Ruud vervolgt: “Door de bouwactiviteiten op het Agnesterrein en de ING-locatie is het winkelgebied in Voorhout de komende twee jaar wellicht niet het meest aantrekkelijk, maar daarna zal dat zeker wel het geval zijn. In de nieuwe panden zullen zich veel aantrekkelijke winkels bevinden, wat het shopgenot sterk zal doen toenemen.”

Later dit jaar staan meer acties van de Heeren van Voorhout gepland. Zo kunnen de klanten binnenkort kaarten winnen voor een dagje Duinrel of een wedstrijd bezoeken van het Nederlands Elftal. De Heeren van Voorhout zijn: Tutti-A-Tavola, Italiaanse delicatessenzaak, Van Kesteren, Groentespecialist, Ammerlaan, echte bakker, John Voordouw, keurslager, De Klok, visspecialist en Neuteboom, kaas-verswereld.