Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 februari 2007

IJsselmuiden gaat verbouwen

Voorhout – P.J. IJsselmuiden & Zonen is alweer sinds 1929 gevestigd aan de Herenstraat in Voorhout. Ries en Joost IJsselmuiden runnen het bedrijf sinds 1998 en veel klanten hebben hun zaak al gevonden voor de levering en reparatie van allerlei soorten huishoudelijke apparatuur, zoals wit- en bruingoed. Daarnaast is IJsselmuiden ook een loodgieterinstallatiebedrijf en leveren de medewerkers CV-werkzaamheden. Of, zoals Joost het zegt: “Alles onder een dak”.

Met de ontwikkelingen in het dorp en de Herenstraat die meer aanzien krijgt, is voor de ondernemers nu het moment gekomen om ook hun winkel grondig aan te pakken. “Afgelopen zaterdag was de laatste ‘normale’ zaterdag”, vult Ries aan. We gaan namelijk een grote interne en externe verbouwing houden en daarvoor zijn we gisteren, maandag, een grote uitverkoop gestart. Door de rigoureuze verbouwing moet de winkel een maand lang dicht en alles wat we tijdens de verbouwing in de winkel hebben staan, staat ons in de weg.”

De bouwwerkzaamheden zullen binnenkort beginnen en een ding is zeker: met de kortingen tot 60% die geboden worden, is het zaak er snel bij te zijn!

Bereikbaar

Tijdens de verbouwing zal IJsselmuiden overigens bereikbaar blijven voor de klanten. Niet alleen telefonisch, maar een tijdelijke locatie wordt gezocht zodat de winkel met haar zeven medewerkers er toch is voor de mensen. Ook voor technische vragen en problemen zal de zaak goed bereikbaar blijven voor haar klanten.

Joost en Ries hebben hooggespannen verwachtingen over de verbouwing: “De winkel krijgt de vorm van een rechthoek en een veel logischer indeling. Daarnaast komt op de voorkant van het pand een lichtbak, voor een nog betere herkenning van het pand. Sinds kort zijn we aangesloten bij een van de grootste Europese inkooporganisaties, wat betekent dat we zeer goede inkoopprijzen bij de leveranciers kunnen bedingen. Ook ons assortiment wordt breder en de collectie TV’s wordt uitgebreid.” Joost vult aan: “We kunnen weliswaar niet alles in huis hebben, maar we kunnen wel alles leveren!”

Voor meer informatie: P.J. IJsselmuiden & Zonen, Herenstraat 37, 2215 KB Voorhout, T: 0252 211 618, W:
www.ijsselmuidenvoorhout.nl.