Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

12 juli 2007

The Extensionicers brengen muziek naar hogere extensie

VOORHOUT – Tientallen mensen kwamen zaterdagavond 7 juli weer af op de derde editie van het Muziekpodium in Hotel Café Restaurant Boerhaave. Dit keer konden de jazzliefhebbers genieten van The Extensionicers: een band die met de combinatie van een hammond orgel, gitaar en drums oorstrelende klanken laat horen.

Door Joep Derksen

“Vijf jaar geleden kwamen we bij elkaar en het klikte vanaf het begin”, zo legt de drummer uit. “Niet alleen spelen we latin & soul jazz, maar ook boogaloo-achtige classics. Na een eerste demo-cd is voor The Extensionicers nu het moment gekomen om een nieuwe cd uit te brengen. Deze wordt naar verwachting in januari 2008 uitgebracht.

Na de zomervakantie gaat het muziekpodium gewoon weer verder: de eerstvolgende sessie is op zaterdagavond 6 oktober: in het Boerhaave uiteraard. Daarna vindt iedere eerste zaterdag van de maand daaropvolgend het Muziekpodium plaats voor de jazz, soul en latinliefhebbers, waarbij de toegang als altijd gratis is.