Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

29 september 2007

Telecombinatie Cleartel: een landelijke formule met de persoonlijke service

LISSE – Telecombinatie Cleartel is hét bedrijf voor alle communicatiemiddelen, of het nu mobiele telefoons of vaste lijnen zijn, voor particulier of zakelijk gebruik. ‘Wij bieden onafhankelijk advies, in combinatie met een perfecte service’, vertelt eigenaar Arjan Tilma. Deze persoonlijke aanpak spreekt de consument aan, zo blijkt uit alle tevreden reacties die Tilma te horen krijgt.

Telecombinatie Cleartel behoort tot een landelijk netwerk van 130 winkels die de telecompartner zijn voor particulieren en bedrijven die optimaal bereikbaar willen zijn, zonder daarbij afhankelijk te zijn van netwerken of fabrikanten. Tilma: ‘Werken met Telecombinatie Cleartel betekent: optimale en blijvende bereikbaarheid, één aanspreekpunt voor al uw telecomzaken, een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, volledige keuzevrijheid in netwerken, abonnementen en apparatuur en een deskundige en persoonlijke aanpak.’

Hij vervolgt: ‘In tegenstelling tot netwerkaanbieders die alleen capaciteit aanbieden, levert Telecombinatie Cleartel elke denkbare faciliteit op het gebied van communicatie. Onze oplossingen kenmerken zich door maatwerk en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij onze unieke mobiele service kunnen wij bovendien in heel Nederland apparatuur installeren of inbouwen.’

Sinds de dag dat Telecombinatie Cleartel aan de Nieuwstraat is gevestigd, hebben de mensen de weg naar de zaak gevonden. Zij onderkennen ook het grote verschil met andere aanbieders: deze winkel is eigendom van een lokale, Lissese, ondernemer: iemand uit de buurt dus. Niemand heeft ooit het gevoel behandeld te worden als een nummer, want een buurtgenoot helpt je uiteraard zo goed mogelijk!

Tilma: ‘Ga ook eens naar onze internetshop online, waar speciale kortingen op de producten verkregen kunnen worden.’

Voor meer informatie: Telecombinatie Cleartel, Nieuwstraat 53, 2161 PN Lisse, T: 0252 428 116: E:
info@cleartel.nl, W: www.cleartel.nl.