Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 maart 2008

Grote maten gaan naar Hillegom

HILLEGOM – Herenmodehuis Schulte bv bestaat 80 jaar en heeft niet alleen regionale maar ook landelijke en zelfs internationale bekendheid gekregen door haar toonaangevende collectie zakenkostuums, sportieve vrijetijdskleding en stijlvolle kleding, met bij behorende accessoires. Het is een mooie, klassieke herenmodezaak en straalt een speciale sfeer uit, waarbij de klant écht wordt geholpen. Bovendien is Schulte specialist in kwaliteitskleding voor de grote maten.

Directeur Pieter van den Berg legt uit: “Boven de zaak hebben we een eigen atelier met twee meesterkleermakers, die ervoor zorgen dat de klanten perfecte maatpakken kunnen krijgen vanaf slechts 379 euro. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf de voering bepalen, of je een of twee rijen knopen wilt hebben, maar ook je eigen naam in het pak laten zetten. Steeds meer mannen maken er gebruik van om niet alleen hun pakken, maar ook hun overhemden op maat te laten maken, zodat ze een perfecte boordmaat en mouwlengte hebben.”

Binnenwandelend bij herenmodehuis Schulte wordt het al direct duidelijk: je voelt je direct thuis in deze zaak waar je kunt kiezen uit perfect gesneden zakenkostuums van de mooiste wollen stoffen. Gekozen kan worden uit onder meer de volgende kwaliteitsmerken: Arrow, Brax, Eduard Dressler, Gardeur, Gentiluomo, Mc Grecor, Paul & Shark, Marz, John Miller, Portofino, Roy Robson, State of Art, Stylemaster en Tenson, maar ook voor kwaliteitsschoenen van maatje 48 en hoger en extra grote sokken moet je bij Schulte zijn.

Juist de man die ‘extra gevuld’ is, zal ongetwijfeld slagen bij Herenmodehuis Schulte, zo laat Van den Berg weten: “De grotere maten voor mannen met meer omvang, zoals mannen met een boordmaat van 54 cm of een taillemaat van 154 cm kunnen kiezen uit vele tientallen pakken, broeken, colberts of overhemden. Ook verkopen we extra lange stropdassen, zodat deze accessoire die het pak afmaakt, niet halverwege de buik ophoudt. Wij bieden voor hen veel maatwerk, met de know-how die we van door ons eigen atelier hebben. Een colbert met een tailleomvang van 165 cm is voor ons bijvoorbeeld geen probleem.” De directeur besluit: “Onze winkel is uniek in zijn soort en omdat we alles in grote maten hebben, van onderbroeken tot een complete smokingoutfit, gecombineerd met onze authentieke service, komen de mensen zelfs vanuit het buitenland om perfect door ons gekleed te worden.”
Schulte Herenmode, Hoofdstraat 106 - 110, 2181 EG Hillegom, T: 0252 515 419