Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 juni 2008

“Alle elektrotechnische deskundigheid onder één dak”

De Wit elektrotechniek beveiliging

KATWIJK – Sinds haar oprichting in 1970 is het installatiebureau De Wit uitgegroeid tot een allround elektrotechnisch installatiebureau. Als enige onderneming in de regio beschikken zij over allerlei certificaten zoals BRL-6000 elektrotechnisch installateur en BORG-2005 waarmee ze een gecertificeerd beveiligingsbedrijf zijn. Ook zorgt De Wit ervoor dat het VCA-certificaat tiptop in orde is.

Direkteur Henk de Wit is met recht trots op zijn bedrijf: “We helpen onze klanten met inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerabewakingssystemen. De inbraakbeveiliging bieden wij bedraad en draadloos aan. Voor de camerabewakingssystemen zijn wij onder meer dealer van internetaangestuurde camerabewakingssystemen. Ook bieden we een compleet servicepakket aan: onderhoud van noodverlichting, brandblussers, brandmeld- en inbraaksignaleringsinstallaties, alsmede een 24-uurs storingsdienst.”

Hij vervolgt: “We zijn dealers van Hertek en Ajax, branddetectiebedrijf en als gecertificeerd toezichtverantwoordelijke keuren we elektrotechnische installaties voor verzekeringen en VCA’s. Klanten die een totaaloplossing zoeken en integratie van hun systemen willen, zijn bij ons aan het juiste adres. We houden alles in eigen hand, waar het gaat om advisering, uitvoering en onderhoud. Zo zijn we al jaren contractleverancier bij ESA-ESTEC en Willem van den Bergh, alsmede huisleverancier bij Hotels van Oranje en het Andreascollege.”

“De Wit heeft 28 man personeel en een projectteam waarmee heel grote installaties verzorgd kunnen worden. We onderscheiden ons doordat we meer kunnen: zowel de elektra als de beveiliging bieden we in een pakket aan bij bijvoorbeeld een verbouwing. We beleveren het bedrijfsleven en de non-profit sector, zoals de gemeente Katwijk. Ieder probleem op elektrotechnisch of beveiligingsvlak kan De Wit oplossen.” Hij tipt: “De service-onderhoudsafdeling is sterk groeiend, bijvoorbeeld de onderhoudscontracten voor brandblussers. Ook de overspanningsbeveiligingen zijn een must, want over enkele jaren stellen de verzekeraars dit verplicht.

De Wit elektrotechniek beveiliging, Voorstraat 92 – 94, 2225 ET Katwijk, T: 071 407 2387, E:
info@dewit-elektro.nl, W: www.dewit-beveiliging.nl.