Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

18 juni 2008

Milieuvriendelijk schoonmaken zonder zeepresten

Microvezelshop

LISSE – De Zwart facilitaire diensten heeft ruim zestig jaar ervaring in het schoonmaakvak. De microvezelshop springt hier ideaal op in, want de handige doekjes, vloer- en wand mopstelen zorgen voor een milieuvriendelijk en ergonomisch schoonmaakproces. “Particulieren die professioneel met deze producten gewerkt hebben, willen ook voor eigen gebruik niets anders.”

Mede-eigenaar Lucienne Terlouw spreekt vol enthousiasme over de Microvezelshop: “Dit is een initiatief van De Zwart Facilitaire diensten en Advisionair. Naast de levering van hoogwaardige microvezelproducten leveren wij ook de kennis om deze doeken vakkundig te gebruiken. Alle artikelen zijn erop gericht dat je weinig kracht moet zetten, dus je kunt met een rechte rug van boven naar onder schoonmaken. Al het materiaal kan klampvochtig gebruikt worden en er wordt heel milieuvriendelijk en duurzaam omgegaan met water.”

Ze vervolgt: “Bij het schoonmaken wordt geen zeep gebruikt: die lelijke zeepstrepen die je na het schoonmaken ziet behoren dus tot het verleden. Het schoonmaakdoek bestaat uit miljoenen buisjes en doordat ze vochtig gemaakt zijn, neemt het doek het vuil en de bacteriën op. Dit zorgt voor perfecte resultaten op sanitair, spiegels en rvs en is nog heel milieuvriendelijk bovendien. Veel restaurants gebruiken deze doekjes om hun glazen mooi te laten spiegelen. Wist je dat deze doekjes circa 1.000 keer gewassen kunnen worden?! Alles is online te koop: de betaling geschiedt vooraf en de volgende dag heeft u uw bestelde producten binnen.”

Over Advisionair: “We begeleiden bedrijven in allerlei sectoren met het halen van VCH- of ISO-certificeringen. Dit najaar gaan we ons richten op de OHSAS arbocertificering, in ISO-vorm gegoten en hiervoor laat ik me opleiden als instructeur.”
Voor meer informatie: De Zwart facilitaire diensten, Meer en Duin 62, 2163 HC Lisse, T: 0252 360 300, E: info@dezwartfd.nl, W: www.microvezelshop.nl.