Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

05 juni 2008

Open dag voor inzicht in MareGroep

VOORHOUT – De open dag van de MareGroep op zaterdag 31 mei bracht veel mensen op de been. Familie, vrienden, omwonenden en nieuwsgierigen kwamen naar het pand aan de Nijverheidsweg om te zien welke werkzaamheden daar verricht werden en hoe het deels vernieuwde pand er nu uitzag.

Manager Facilitair Bedrijf & Communicatie Pascal Wiersma vertelt over de reden van de open dag: “We willen zoveel mogelijk laten zien wat we in huis hebben en proberen iets aan de beeldvorming te doen. We verrichten hier namelijk niet alleen inpakwerk en er zijn niet alleen verstandelijk gehandicapten. De mensen met een beperking kunnen aan het reguliere arbeidsproces deelnemen. Een ander voordeel van de open dag is dat mensen zich voor de Wsw kunnen inschrijven, want op zo’n open dag is de drempel om vragen te stellen een stuk lager. Vrijdag 30 mei is de verbouwing officieel afgerond en in het deel van de nieuwbouw komt een externe opdrachtgever te zitten. Ook is het bedrijfsrestaurant uitgebreid.”

Terwijl de bezoekers zien dat het inpakken van sponsjes en bollen en de reparatie van KLM-koptelefoontjes enkele van de werkzaamheden zijn die worden verricht, kijkt de heer Van den Eijkel met trots naar zijn zoon Arie. Die laat aan zijn vader zien hoe hij bepaalde onderdelen in elkaar zet. De vader: “Arie heeft het hier erg naar zijn zin en werkt hier in een beschermde omgeving. Het is ook mooi dat hij niet iedere dag hetzelfde werk doet. Het is wel jammer dat hij sinds de verplaatsing van de werkzaamheden iedere dag in een busje van Katwijk naar Voorhout moet rijden, maar dit vervoer wordt door de MareGroep goed geregeld.”