Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

04 september 2008

Verse gerechten en tot in de puntjes geregeld

Basso Continuo Catering & Event Planning

LISSERBROEK – Basso Continuo verzorgt de volledige catering voor bedrijven en particulieren en onderscheidt zich door de hoge kwaliteit: alles is tot in de puntjes geregeld en er wordt met oog voor detail gewerkt. Eigenaar Bastiaan Ronkes geeft zich met hart en ziel voor de zaak: ‘Samenwerking is onze filosofie: we proberen alles te regelen en denken met de mensen mee over wat zij het perfecte evenement vinden.’

Basso Continuo is gespecialiseerd op catering en verzorgt dit op een keur aan topkwaliteitlocaties. Een receptie, buffet of vijfgangendiner kan worden gehouden bij, bijvoorbeeld, de Olmenhorst, Dever of Museum De Zwarte Tulp. Tevens verzorgt Basso Continuo alles perfect op locaties die bedrijven of particulieren zelf aangeven: of het nu gaat om de opening van een pand, het slaan van de eerste paal op een bouwplaats of een tuinfeest. Maar ook voor particulieren: tuinfeestjes, bruiloften of bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijksfeest.

Ronkes: ‘We cateren vanaf 20 personen tot een receptie van maximaal 1.000 mensen. Bij ons zul je geen bitterballen vinden, maar enkel verse producten en compleet vers gemaakt. Alleen het beste servies, bestek en linnen wordt gebruikt door het jonge, enthousiaste en professionele team. We verzorgen luxe catering met een perfecte uitstraling, aankleding en presentatie. In overleg met de klant proberen we alles te regelen en denken mee. We nemen alle details van tevoren door en zorgen ervoor dat er niets ontbreekt.’

De eigenaar tipt: ‘In december zijn er maar drie weekenden waarin bedrijfsfeesten kunnen worden gehouden voor Sinterklaas of Kerst. Het is nu de tijd om na te denken over wat er geregeld kan worden voor een perfect bedrijfsevenement. Wij helpen met het vinden van geschikte locaties, ook voor de nieuwjaarsborrel die in januari zal plaatsvinden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op.’

Basso Continuo Catering & Event Planning, Kruisbaak 13a, 2165 AJ Lisserbroek, T: 0252 428 103, E: info@bassocontinuo.nl, W: www.bassocontinuo.nl.