Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2008

“Het is tijd voor het binnenwerk”

Aannemersbedrijf J&R Noordwijk

NOORDWIJK – Al zeven jaar lang is Aannemersbedrijf J&R Bouw hét adres voor uw aanbouw, verbouw of installatie. Maar eigenaren Jaap van der Wiel (de ‘J’) en Rob Hoogervorst (de ‘R’) houden niet van borstklopperij. “In de bouw ga je elkaar niet afkraken. Het belangrijkste is het persoonlijke contact en het gevoel dat je met de mensen hebt.”

Huiseigenaren in de gehele Duin- en Bollenstreek hebben al kennisgemaakt met het kwaliteitswerk van J&R Bouw. Hoogervorst en Van der Wiel verzorgen samen met Van der Wiel’s vader eigenhandig alle werkzaamheden. Het interview voor dit artikel vindt dan ook niet plaats in een kantoor achter een bureautje, maar op een van de werklocaties zelf: Duinweg 23, waar onder meer een compleet nieuwe zolder op wordt gebouwd.

“We kunnen ons juist aan de afspraken houden omdat we veel in eigen hand hebben”, legt Hoogervorst uit. “In onze vrije tijd, meestal ’s avonds, maken we zelf de deuren, ramen, kozijnen en dakkapellen, die we vervolgens bij de klant plaatsen. We maken gebruik van onze eigen machinerie en werkplaats en zijn dus niet afhankelijk van derden. Ik ben zelf ook loodgieter en installateur van huis uit, dus dit werk wordt ook door J&R Bouw uitgevoerd.”

Dat het herfst is, zal geen enkele lezer ontgaan zijn. En deze nieuwe periode zorgt ervoor dat ook de aan- en verbouwwerkzaamheden zich verplaatsen. “Nu is het mooi tijd om te beginnen met het binnenwerk, want de wintermaanden komen eraan”, laat Hoogervorst weten. “J&R Bouw heeft zich gespecialiseerd op de particuliere markt en met de 23 jaren ervaring van Jaap, gecombineerd met het 40-jarige vakmanschap van zijn vader, kunnen wij ons onderscheiden in de kwaliteit die wij leveren.”
Aannemersbedrijf J&R Noordwijk, T: 071 364 6949.