Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

11 oktober 2008

Beautycentre Cocoon

KATWIJK – In deze hectische tijden wordt de behoefte naar totale ontspanning steeds groter. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een almaar groeiend aantal mensen Beautycentre Cocoon ontdekt. Eigenaresse Angelique Rogaar legt uit waarom.

“Hier geniet u van een schoonheidsbehandeling en lichaamsbehandeling door de vacustep, powerplate, shakemasterbanken, zonnebanken, pedicure of manicure. Voor het pijnloos ontharen: IPL: met behulp van gebundeld licht worden de gewenste lichaamsplekken langdurig onthaard.”

Beautycentre Cocoon werkt met gediplomeerde schoonheidsspecialistes en gereputeerde merken als Babor, Valmont en Neoderma. Neoderma is zeer geschikt voor het behandelen van probleemhuiden. Valmont is het hoogste op het gebied van huidverzorging. “We noemen dit cosmedische huidverzorging, op celtherapiebasis. Babor is een hoogmiddenklassemerk voor alle huiden; of je nu een tiener bent of wanneer je een rijpere huid hebt.”

De salon is een ervaring op zich: de mensen komen binnen en kunnen zich opmaken voor een fase van totale ontspanning. Met op de achtergrond een heerlijk muziekje wordt de huid gereinigd en ontvangt de gelukkige een decolleté-, hals- en gezichtsmassage. Na een masker volgt dan een dag/nachtverzorging. Er zijn allerlei verschillende types huidbehandeling: verstevigende, reinigende, hydraterende of simpelweg voor het verfijnen van de lijntjes. “Al onze klanten komen op afspraak en we zijn altijd bereid iemand bij een intake te adviseren over wat het beste voor hem of haar is. We maken gebruik van verschillende producten voor verschillende huiden en doeleinden. Ook werken we samen met een arts die cosmetische ingrepen doet.”

Een speciaal apparaat dat veel gebruikt wordt, is de microdermabrasie, die de bovenste huidlagen van een huid afschuurt, zodat die huid verbeterd wordt en de lijntjes verminderd. “Een echte oppepper van de huid. Het voelt alsof je lekker een dag langs de zee hebt gelopen, zo fris is je huid dan! Nieuw is dat we een totaal nieuwe herenlijn hebben, helemaal gericht op de man, met een stoere behandeling met echte mannelijke geuren. Na een behandeling is de vermoeidheid verdreven en is er een groter energetisch uithoudingsvermogen en een fris elan.”
Voor meer informatie: Beautycentre Cocoon, Blekerstraat 26, 2222 AN Katwijk, T: 071 402 3615, E: info@beautycentrecocoon.com, W: www.beautycentrecocoon.com.