Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 november 2012

Pedicurepraktijk Step for Step


Apollotoren 2 (gebouw De Lepelaar), 2324 DR Leiden, T: 071 710 7407

LEIDEN – Onze voeten en benen zijn de meest gebruikte lichaamsdelen; daarom is het noodzakelijk dat ze regelmatig goed verzorgd worden. Pedicurepraktijk Step for Step biedt de beste zorg. Of het nu gaat om eelt, ingroeiende nagels, likdoorns, een voetmassage, cosmetische voetverzorging of harsen. Maar Arjanne van Wouwen, gediplomeerd pedicure plus, heeft zich daarnaast gespecialiseerd in reuma- en diabetesvoeten, die vergoed worden door de zorgverzekeraar en orthesiologie (de vervaardiging van op maat gemaakte siliconenhulpstukjes tussen de tenen).

‘Ik heb altijd in de zorg willen werken en daarom ben ik jaren geleden met de opleiding voor pedicure begonnen’, informeert Van Wouwen. ‘Ik zette een goed lopende praktijk op in het noorden van het land, waar wandelaars, sporters, mensen met diabetes, reuma of voetproblemen (m/v) veel komen. Ik ben er niet alleen om problemen te verhelpen en pijn te verlichten, maar ook om toekomstige klachten te voorkomen.’ Daarom heeft Step for Step samenwerking met podologen, podotherapeuten en diabetesverpleegkundigen in deze regio. ‘Ik wil ervoor zorgen dat mijn cliënten goed verwezen kunnen worden naar mensen waar ik vertrouwen in heb.’

Na acht jaar in het noorden te hebben gewerkt heeft Van Wouwen ervoor gekozen om terug te gaan naar de omgeving waar ze is opgegroeid.. Sinds 1 oktober verzorgt ze de voeten en benen van steeds meer cliënten. Niet alleen is het voor haar een nieuwe stap; ook voelt het heel goed. Deze komende weken kunnen geïnteresseerden een afspraak bij pedicurepraktijk Step for Step inplannen voor de maandagen en zaterdagochtenden. Nu al raken de dagen goed gevuld, dus Van Wouwen verwacht dat ze op korte termijn het aantal afspraakdagen kan uitbreiden. De cliënten zijn zeer tevreden. De praktijk is gevestigd op de begane grond, dus goed bereikbaar voor minder validen. Ook een behandeling aan huis is mogelijk.