Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

21 juli 2014

Biologische Markt groot succes

Eerlijke en regionale producten op de Vismarkt
LEIDEN – De Biologische Markt op Zondag smaakt naar meer. Na drie keer proefgedraaid te hebben, is nu al duidelijk dat er grote behoefte is aan groenten, vis en fruit die op een natuurlijke, lekkere, heerlijke en eerlijke manier gekweekt, gegroeid en geteeld zijn. Op deze markt vindt u dus geen plofgroenten. En er is prachtig nieuws te melden, want de Biologische Markt gaat door!
Op 13 juli is de volgende editie van de Biologische Markt; ook wel de Biologische Smaak van Leiden genoemd. Ook dan staan weer tientallen ondernemers op de Vismarkt klaar om u de (h)eerlijkeen kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen tonen. De idee voor deze markt is bedacht door Hans van der Reijden (Karels Biofriet) en hij heeft het samen met zijn dochter Marleen verder uitgewerkt. ‘Ik vond dat Leiden een biologische markt nodig had’, zo stelt hij. ‘En het blijkt dat er veel behoefte aan is. We krijgen namelijk veel zooi binnen, want alles wordt zoeter en de bittere smaak wordt verwijderd uit producten. Maar er zijn nog veel liefhebbers van vergeten groenten als knolrapen, lof, pastinaten en prei. Bij onze deelnemers is alles langzaam gegroeid, zonder geur- en smaakstoffen.’
Maar op de Biologische Markt is nog zoveel meer te verkrijgen. Wat dacht u van biologisch brood, ecovis (100% gezonde en zuivere vis), kwaliteitswijnen, maar ook een brede variatie aan noten, jam en bloemen. Kom zondag 13 juli vanaf 11:00 uur langs bij de Biologische Markt op de Vismarkt.