Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

09 juli 2014

Ton van Bemmelen Sports

Wat wordt jouw avontuur?
Rijndijk 4, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk, T: 071 341 4909
HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - Een ontspannen vakantie begint met een goede voorbereiding. Wie zorgvuldig inpakt, bespaart zichzelf de frustratie van een ontbrekende kurkentrekker of beddenpomp. Daarom biedt Ton van Bemmelen Sports haar klanten tijdens de INPAKWEKEN van 5 t/m 27 juli een drietal volledige inpaklijsten, voor de gezinsvakantie, fietsvakantie en wandelvakantie. 
 De inpaklijsten zijn volledig. Natuurlijk brengen we graag onder de aandacht waarvoor u bij ons terecht kunt, maar ook de overige categorieën (zoals reisdocumenten, verzekeringen en geldzaken) zijn in de paklijsten opgenomen. Hopelijk bieden wij u daarmee een blijvend hulpmiddel. De INPAKWEKEN van Ton van Bemmelen Sports worden op 5 en 6 juli geopend met een weekend vol buitenleven. In samenwerking met ‘Het Buiten’ krijgt u demonstraties en workshops over koken en barbecueën in de buitenlucht. Houtvuur, kolen, cobblestones of toch op gas; u vindt terplekke uit wat het beste bij u past. Daarnaast maakt u kennis met de handige strand, camping- en vakantiegadgets. En de kleintjes vermaken zich intussen met de workshops slacklinen of op het springkussen.
Zo heeft u rustig de tijd om onder het genot van een kop koffie uw paklijst in te vullen. Wilt u de lijst van tevoren raadplegen? Bezoek dan even onze website en print de lijst uit. Ons team staat klaar om u te helpen met inpakken – en wegwezen! De INPAKWEKEN bij Ton van Bemmelen Sports: 5 t/m 27 juli. Zie ook: www.tonvanbemmelensports.nl.