Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

20 oktober 2014

Holland Kaascentrum

Heerlijke ambachtelijke kazen
LEIDEN – De liefhebbers kijken twee keer per week uit naar de komst van de kraam van Holland Kaascentrum. Al zo’n veertig jaar zijn hier op de markt de heerlijkste kazen verkrijgbaar. Langzamerhand neemt de jongere generatie het over. Ramon Severs vertelt enthousiast over zijn producten.
Severs staat al vele jaren op de markt en hij geniet er intens van: ‘Elke dag ben je steeds op een andere plek, waar je weer andere mensen ontmoet. We hebben een gezellig team. Maar belangrijker nog: wij bieden veel ambachtelijke producten aan. Zoals de Boerenkaas, die door twaalf geselecteerde boeren worden aangeleverd, waardoor de constante kwaliteit en smaak verzekerd is.’
Een ware publiekstrekker is de Boer’ntrots uit het Twentse Deurningen; ‘Dit is een kaas met een gecaramelliseerde korst; dat geeft haar een zoetpikante smaak.’ Veel Leidenaren zijn gek op de kaas van Boer Piet; versere kaas is bijna niet denkbaar, want Boer Piet kaas bevat weinig of geen gepasteuriseerde melk. ‘Hierdoor houd je een mooie volle smaak.’
De marktkraam van Holland Kaascentrum staat iedere woensdag bij het Stadhuis en iedere zaterdag tegenover Dille & Camille. Beide dagen is Holland Kaascentrum er tussen 8:00 uur en 17:00 uur. De komende vier weken heeft Holland Kaascentrum prachtige aanbiedingen. Zie hiervoor de advertentie op deze pagina. Voor meer informatie: www.hollandkaascentrum.nl.