Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 september 2015

Cash back op nieuwe cv-ketel

Home Service, A. van Leeuwenhoekweg 38G, 2408 AN Alphen aan den Rijn, T: 0172 477 150, W: www.totaalwarmte.nl.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Home Service is een installatiebedrijf voor verwarming, warm water, ventilatie en design radiatoren. Het hoofdkantoor is zeker een bezoekje waard; in de prachtige showroom hangt een uitgebreide collectie design radiatoren van de merken Jager en Vasco. Daarnaast is Home Service dealer van de Vaillant cv-ketel; een vertrouwd merk dat garant staat voor een goede kwaliteit. Sinds kort werkt het bedrijf ook samen met de firma Vuur, makers van haarden.

Het personeel wordt steeds bijgeschoold en is vakkundig opgeleid voor de montage en het onderhoud van alle merken cv-ketels. De mede-eigenaren Chris van Leeuwen en Leon van Zeggelen laten enthousiast weten: 'Wanneer een cv-ketel ouder is dan tien jaar, is het beter om deze te vervangen. Door de technologische ontwikkelingen leveren nieuwe ketels een enorme energiebesparing op. Hierdoor is een nieuwe cv-ketel al snel goedkoper dan uw huidige exemplaar.'

Al meer dan twintig jaar is Home Service actief in deze branche en klanten waarderen het dat het bedrijf een showroom heeft. Maar kijk ook voor de website www.totaalwarmte.nl voor als u zich wilt verdiepen in het soort cv-ketel dat u nodig heeft. Home Service geeft bij iedere cv-ketel een vijf jaar lange all-in garantie in combinatie met een onderhoudscontract.

Speciaal voor u zet Home Service de 'Cash back' actie op. Bij het plaatsen van een nieuwe cv-ketel van Vaillant krijgt u gegarandeerd maar liefst 100 euro terug van de fabrikant. En bij Home Service zijn cv-ketels al verkrijgbaar van slechts 1.294 euro! Deze actie duurt van 14 september tot en met 31 december.