Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

17 november 2014

Lunchroom Elleni

Lekker lunchen
 
Bevrijdingsplein 52 te Leiden, T: 071 750 7968, W: www.elleni.nl, www.facebook.com/elleni.lunchroom
Hij is er weer: die overheerlijke worteltaart met speculaaskruiden. De vraag naar deze worteltaart was enorm en ook deze  feestmaand kan weer  van deze heerlijkheid genoten worden.
Lunchroom Elleni is het centrale punt in het winkelcentrum Luifelbaan, dat in december helemaal in het teken staat  van de gezellige feestdagen. Mede dankzij de sfeervolle verlichting en de enorme kerstboom, waar je op uitkijkt als je bij Elleni geniet van een heerlijke versnapering. Bij Lunchroom Elleni worden ook feesten en partijen gegeven; en met succes! Of het nu gaat om vrijgezellenfeesten of verjaardagen of voor een high tea evenement. Elleni is ook ’s avonds af te huren.
Wie vindt het nou niet leuk om haar of zijn familie tijdens de feestdagen te verrassen op een echte high tea in je eigen huis? Dankzij Elleni kan dat nu ook: voor slechts 9,95 euro per persoon kan een high tea pakket meegenomen worden. Met daarin diverse zoetigheden, huisgemaakte panini’s en zelfgemaakt gebak. Dan kun je jezelf én je familie en vrienden tijdens de feestdagen heerlijk verwennen. Een cadeautip: bestel een ‘High Tea bon’ voor twee personen voor 25 euro. Elleni heeft ook een Facebook- en Twitteractie: wie hun pagina, deelt, liked of er een reactie op geeft, maakt kans op een gratis high tea voor twee personen.