Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

17 november 2014

Petit Restaurant Vijf mei

Beste snackbar van Leiden
Vijf Meiplein 2 te Leiden, T: 071 576 5932 
Het Petit Restaurant Vijf mei is een half jaar overgenomen door het ondernemersechtpaar Bao Huihua en Hu Li. Ze hebben al acht jaar een snackbar in Voorschoten en zetten zich nu vol in om van het Petit Restaurant Vijf mei de beste snackbar van Leiden te maken.
En ze zijn hard op weg, want de hele zaak is van onder tot boven schoongemaakt. Het meubilair is volledig vernieuwd en alles is spic en span. ‘We hebben de hele zaak gestript van de tegels tot het plafond en alles is vernieuwd; inclusief alle apparatuur’, zo laat bedrijfsleider Hu met gepaste trots weten.
Petit Restaurant Vijf mei is precies, zoals een snackbar moet wezen. Voor in de zaak kun je je gewenste gerechten als patat, kroket of broodje bal afhalen. Ook kun je in de comfortabele stoelen even lekker bijkomen van het winkelen in de Luifelbaan. Achterin de zaak hebben Hu en Bao een nieuwe ruimte geopend: een restaurantgedeelte waarin de gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden; met maar liefst dertig zitplaatsen.
De zaak is ook ideaal om er met een kinderfeestje (met maximaal dertig kinderen) langs te gaan. Speciaal voor de feestmaanden heeft Petit Restaurant Vijf mei een unieke aanbieding; met de bon uit deze krant kan iedereen een portie ‘kennismakingspatat’ meekrijgen voor slechts één euro!