Speciaal wokbuffet
voor bijzondere feestprijs
Op 1 januari 2015
viert Yang Yong, eigenaar van Indrapoera het heuglijke feit dat zijn fraaie
restaurant veertig jaar gelden werd geopend. In die vier decennia heeft Yang
met zijn team van talentvolle koks en gepassioneerde gastvrouwen de vele
etensgenieters altijd zo goed mogelijk bediend.
Yang
is de eerste die alle lof wegwimpelt: ‘We hebben trouwe en gezellige klanten;
dat maakt dit vak zo leuk.’ De eigenaar is bescheiden, maar Indrapoera heeft door
de jaren bewezen alles in het werk te stellen om haar gasten het zo fijn
mogelijk naar de zin te maken. ‘Als de gasten binnenkomen, maken we een
praatje,schenken eerst een drankje en zorgen dat de mensen zich lekker op het
gemak voelen. We willen dat mensen heerlijk ontspannen genieten en uiteindelijk
weer vrolijk weggaan’, aldus Yang.
Veel
gasten genieten van de Babi Pangang, Foe Yong Hai en Tipan. Maar Indrapoera
heeft nog veel meer heerlijks op de menukaart staan. Wat dacht u van een
heerlijke pekingeend, gemaakt volgens de originele Chinese keuken? Of een
gerecht als: kip, met zwarte bonen en garnalen met desgewenst een heel pittige
hete saus. Of probeert de varkenshaas met de zoete Kantonese sojasaus. Loopt
het water u al in de mond?
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home