Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

10 november 2014

Chinees-Indisch Restaurant Indrapoera

Speciaal wokbuffet voor bijzondere feestprijs
Hoofdstraat 13 te Leiderdorp, T: 071 541 1335, W: www.indrapoeraleiderdorp.nl
Op 1 januari 2015 viert Yang Yong, eigenaar van Indrapoera het heuglijke feit dat zijn fraaie restaurant veertig jaar gelden werd geopend. In die vier decennia heeft Yang met zijn team van talentvolle koks en gepassioneerde gastvrouwen de vele etensgenieters altijd zo goed mogelijk bediend.
Yang is de eerste die alle lof wegwimpelt: ‘We hebben trouwe en gezellige klanten; dat maakt dit vak zo leuk.’ De eigenaar is bescheiden, maar Indrapoera heeft door de jaren bewezen alles in het werk te stellen om haar gasten het zo fijn mogelijk naar de zin te maken. ‘Als de gasten binnenkomen, maken we een praatje,schenken eerst een drankje en zorgen dat de mensen zich lekker op het gemak voelen. We willen dat mensen heerlijk ontspannen genieten en uiteindelijk weer vrolijk weggaan’, aldus Yang.
Veel gasten genieten van de Babi Pangang, Foe Yong Hai en Tipan. Maar Indrapoera heeft nog veel meer heerlijks op de menukaart staan. Wat dacht u van een heerlijke pekingeend, gemaakt volgens de originele Chinese keuken? Of een gerecht als: kip, met zwarte bonen en garnalen met desgewenst een heel pittige hete saus. Of probeert de varkenshaas met de zoete Kantonese sojasaus. Loopt het water u al in de mond?
Maak gebruik van het speciale feestmaandmenu of het wokbuffet. Voor meer informatie: www.indrapoeraleiderdorp.nl.