Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

17 november 2014

Slagerij & Traiteur De Roode

Ambachtelijk wild eten tijdens feestmaand
Vijf Meiplein 18-32 te Leiden, T: 071 531 5005, W: www.slagerij-traiteurderoode.nl
De decembermaand is weer in aantocht en dat betekent heerlijk genieten met de familie van de donkere avonden voor de Sint en Kerst. Daar hoort natuurlijk lekker eten bij, met producten van Slagerij & Traiteur de Roode! Deze vleesproducten worden ambachtelijk gemaakt en geheel naar uw wensen samengesteld.
De met GOUD bekroonde paarden- en rookworst zijn in de feestmaand zeker niet te versmaden, samen met de ambachtelijke salades van De Roode. Het deskundige personeel geeft u de beste adviezen over vlees en maaltijden, zodat uw feestmaaltijd gegarandeerd slaagt. Wilt u een sappige rollade, mals stuk rosbief of biefstuk of een heerlijk beenhammetje; dan zorgt De Roode daarvoor! Wist u dat de gourmet-, wok-, bouillon fondue- en fondueschotels van De Roode met goud bekroond zijn?
Bij De Roode worden de rollades gemaakt, zoals u dat gewend bent van de ambachtelijke slager; nog mooi opgetouwd met het ouderwetse touwtje! En ook de wildliefhebbers komen aan hun trekken bij De Roode. Loopt het water u al in de mond bij wildgerechten als fazant, konijn, haas, eend, wild zwijn of, uiteraard, kalkoen?! En het mooiste is; deze decembermaand heeft De Roode de allermooiste aanbiedingen. Kom dus langs en profiteer er van, want Slagerij & Traiteur De Roode, dat al 25 jaar bestaat, maakt uw feestmaand tot de smakelijkste maand van het jaar. De Roode heeft actuele aanbiedingen en leuke foto’s op: www.facebook.com/slagerijderoode.