Ambachtelijk wild
eten tijdens feestmaand
De decembermaand is weer in aantocht en dat betekent heerlijk genieten
met de familie van de donkere avonden voor de Sint en Kerst. Daar hoort
natuurlijk lekker eten bij, met producten van Slagerij & Traiteur de Roode!
Deze vleesproducten worden ambachtelijk gemaakt en geheel naar uw wensen samengesteld.
De met GOUD bekroonde paarden- en
rookworst zijn in de feestmaand zeker niet te versmaden, samen met de
ambachtelijke salades van De Roode. Het deskundige personeel geeft u de beste
adviezen over vlees en maaltijden, zodat uw feestmaaltijd gegarandeerd slaagt.
Wilt u een sappige rollade, mals stuk rosbief of biefstuk of een heerlijk
beenhammetje; dan zorgt De Roode daarvoor! Wist u dat de gourmet-, wok-,
bouillon fondue- en fondueschotels van De Roode met goud bekroond zijn?
Bij De Roode worden de rollades
gemaakt, zoals u dat gewend bent van de ambachtelijke slager; nog mooi
opgetouwd met het ouderwetse touwtje! En ook de wildliefhebbers komen aan hun
trekken bij De Roode. Loopt het water u al in de mond bij wildgerechten als
fazant, konijn, haas, eend, wild zwijn of, uiteraard, kalkoen?! En het mooiste
is; deze decembermaand heeft De Roode de allermooiste aanbiedingen. Kom dus
langs en profiteer er van, want Slagerij & Traiteur De Roode, dat al 25
jaar bestaat, maakt uw feestmaand tot de smakelijkste maand van het jaar. De
Roode heeft actuele aanbiedingen en leuke foto’s op: www.facebook.com/slagerijderoode.
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home