Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

27 september 2015

Rudolf Fashion presenteert nieuwe merken in een nieuw interieur

RIJNSBURG – Het is feest bij Rudolf Fashion, want de modezaak is compleet vernieuwd. De winkel is volledig opgeknapt en aangepakt. Eigenaar Dolf van der Zijl vertelt met gepaste trots over de nieuwe ontwikkelingen. Het is een nieuwe mijlpaal voor de modezaak die al sinds 1991 gevestigd is in de Hoftuin. 

Hij toont het eindresultaat: 'We hebben alles rigoureus aangepakt. Er is een nieuwe vloer en het hele interieur is vernieuwd. Ook de wanden hebben een andere kleur, waardoor de hele zaak compleet opgefrist is.' Maar Rudolf Fashion gaat veel verder dan alleen het vernieuwen van de winkel; ook op het gebied van de kleding voor mannen vindt er een uitbreiding plaats.

Zo zijn er een aantal merken bij gekomen, zoals Fellows en Lerros. Dolf : 'Dat zijn twee merken die een totaalpakket aanbieden: jassen, shirts, broeken, truien en vesten. Daar kun je qua kleuren heel mooie sets van maken.' Een ander merk, dat enorm wint aan populariteit is: 'A Fish named Fred'. Dolf informeert: 'Dit is ook een nieuw merk, met aparte leuke colberts en bijpassende overhemden. Deze aparte printjes worden dé modehit van 2016. Ruiten en strepen op de overhemden blijven, maar we zien de trend dat veel mannen hemden met leuke prints willen. Op deze manier onderscheid de man zich van anderen met vrolijke dessins.'
Uiteraard behoudt Rudolf Fashion de bestaande merken, zoals het uit Budel afkomstige merk Ledub. Bent u benieuwd naar het resultaat en de nieuwe collectie? Dolf nodigt u van harte uit om eens langs te komen bij Rudolf Fashion.

Rudolf Fashion
Anjelierenstraat 41
2231 GT Rijnsburg
071-4035054