Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

14 april 2016

Nu ook dealer voor VT Wonen en Bruynzeel!

Joustra Tegels Sanitair Laminaat

NOORDWIJKERHOUT – De winkel Joustra Tegels Sanitair Laminaat heeft een nieuwe stap gemaakt, die heel goed uit pakt voor de klanten. Sinds kort heeft de zaak namelijk het distributeurschap verworven van niet alleen Bruynzeel, maar ook VT Wonen!

Het is een prestatie waar eigenaar Marco Joustra en zijn gekwalificeerde team met recht trots op zijn. Voor de Tarifa meubelen van Bruynzeel heeft Joustra zelfs het 'selective dealership' gekregen. Dat betekent dat deze voordelige badkamersets nergens anders in Noordwijkerhout en de omliggende regio te krijgen zijn.

Sinds begin van dit jaar is Joustra Tegels Sanitair Laminaat dealer geworden voor VT Wonen. De eigenaar laat enthousiast weten: 'Er komt een hele VT Wonen-afdeling voor zowel sanitair als tegels. In juli hebben we dat gerealiseerd, maar nu al staan de tegelkasten klaar voor de klanten en kunnen we de producten van VT Wonen leveren. We kunnen het complete programma van VT Wonen aanbieden.'

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor alle A-merken tegels. Niet alleen aan de muur, maar populair zijn ook de tegels voor de woonkamervloer. In combinatie met de vloerverwarming, die door Joustra verzorgd wordt. Tegenwoordig is de 'houtlook' en de 'betonlook' erg populair. 'Bovendien is het praktisch, hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden', tipt Joustra.

Naast de tegels heeft Joustra ook een compleet assortiment van sanitair en laminaat. Dat bedrijven als Bruynzeel en VT Wonen het vertrouwen hebben gegeven aan Joustra als dealer voor hun producten, betekent dat dit een gerenommeerd bedrijf is. En, ook niet onbelangrijk, om het dealerschap te vieren, biedt Joustra Tegels Sanitair Laminaat tot 1 mei 2016 maar liefst 20% op het complete assortiment!


Joustra Tegels Sanitair Laminaat, Gieterij 90, 2211 ZD Noordwijkerhout, T: 0252 344 744, W: www.joustrategels.nl.