Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 oktober 2016

Alles vers bij DC Verse Patat


LEIDEN > Op het Bevrijdingsplein 80 heeft een geweldige nieuwe cafetaria de deuren geopend: DC Verse Patat. Eigenaar DC Hu verwelkomt iedere bezoeker met een warme glimlach. Het is een verademing om deze zaak te bezoeken, want alle producten zijn vers en je voelt je er meteen thuis.

De verslaggever wordt een kopje cappuccino voorgeschoteld. Het blijkt een cappuccino te zijn, zoals die ook hoort te zijn: heerlijk schuimig met een chocoladetoefje er bovenop. Het is duidelijk; bij DC Verse Patat wordt op de details gelet! Dat is ook te merken aan alles in de zaak; het is er spic en span en in de vitrine liggen de ingrediënten klaar om gebruikt te worden voor weer een heerlijke maaltijd of snack tussendoor.

Want bij DC Verse Patat is er een ruim aanbod van alleen maar verse producten. Dat begint al bij de patat: de aardappelen hiervoor komen van een biologische boerderij en worden iedere dag vers geschild en gesneden. En wie dat wil, kan de patat afronden met bijvoorbeeld echte mayonaise. DC zegt vol trots: ,,Bij ons in de zaak vind je geen frietsaus!''

Maar naast de 'snelle hap', zoals patat, frikandel of kroket, heeft DC Verse Patat nog veel meer overheerlijke gerechten. Nu al is de 'Broodje bal' legendarisch: met 24 centimeter is dit de langste 'Broodje bal' van Leiden! Ook biedt de snackbar fantastische maaltijdschotels aan, met een grote variëteit. Gekozen kan worden uit onder meer maaltijdschotels met loempia, shaslick, kip of shoarma.

Liefhebbers voor een uitsmijter, broodje gezond of maaltijdsalades komen eveneens aan hun trekken bij DC Verse Patat. Of probeer eens een belegd broodje met tartaar, kipcorn of een snack naar keuze! De hamburgers, gemaakt van 100% rundvlees, zijn een ware aanrader! Wie de komende week langs komt, kan gebruik maken van de kennismakingsactie '3 + 1 gratis'. En DC zelf zegt uitnodigend: ,,Als je niet gelooft, hoe lekker het eten is hier, kom dan gewoon onze verse patat gratis proeven! Iedereen is welkom!''


DC Verse Patat, Bevrijdingsplein 80, 2321 CV Leiden, T: 071 576 7389, W: www.dcversepatat.nl