Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 oktober 2016

Beddenspecialist Verkade zorgt voor een goede nachtrust

NOORDWIJK – Beddenspecialist Verkade is één van de oudste winkels van de Duin- en Bollenstreek. Al in 1881 startte de oprichter Heintje Verkade haar winkel en sindsdien komen mensen uit de wijde omgeving naar de Van Limburg Stirumstraat 38, zodat ze verzekerd zijn van een goede nachtrust.

Door Joep Derksen

Tegenwoordig wordt Beddenspecialist Verkade geleid door het echtpaar Mechtild en Marcel Zwetsloot. Samen met het deskundig personeel geven ze de klanten graag advies. En iedereen kan hier terecht; of je nu een kleinere portemonnee hebt of niet. Een bezoek aan de winkel alleen al is een waar genot. Overal staan bedden; tot zover je kunt kijken. De tijd is voorbij, dat wij ons lichaam moeten aanpassen aan het bed of de matras. En dat is nu mogelijk, dankzij een uniek systeem van Beddenspecialist Verkade; de SlaapID.

Je weet pas, welke matras en welk bed geschikt voor je is, op het moment dat duidelijk is hoe je slaapt. Met SlaapID maak je drie nachten lang gebruik van een slaapband, die meet hóe je slaapt. En hoe lang je op je rug, zij of buik ligt. ,,De SlaapID geeft hierdoor aan, welke matras, bed en/of bodem het beste is voor de klant. Zo kunnen we voorkomen, dat de mensen in verkeerde houdingen gaan slapen.''

Bij Beddenspecialist Verkade is er een heel uitgebreide collectie van producten: van Swissflex lattenbodems tot dekbedovertrekken van diverse merken, maar natuurlijk ook kussens, boxsprings en dekbedden. Hier zijn bekende merken als Beddelicious, LeDorm en Swissflex aanwezig, maar ook Auping en Vroomshoop. Goed nieuws voor de langere medemensen onder ons: alles kan op maat gemaakt worden!

Beddenspecialist Verkade heeft een enorm aanbod van verstelbare producten; of het nu gaat om matrassen, bodems, dekbedden en kussens. Deze hebben allemaal tot doel om fysieke klachten te voorkomen of draaglijker te maken. Wat heel fijn is: Beddenspecialist Verkade kan gebruik maken van een fysiotherapeut. Want goed slapen is de basis van een betere gezondheid. De fysiotherapeut is gericht op de klant en kan het juiste advies geven, gebaseerd op de fysieke conditie van de klant.

Houd de datum van woensdag 19 oktober goed in de gaten, want dan begint de Van Dijck 10-daagse! In deze periode heeft de winkel fantastische aanbiedingen voor hoeslakens, dekbedden, kussens en onderlakens. De kortingen lopen op tot maar liefst 30%! Als u daar niet goed van kunt slapen...


Voor meer informatie: Beddenspecialist Verkade, Van Limburg Stirumstraat 38, 2201 JP Noordwijk, T: 071 361 2661, W: www.beddenspecialist.nl/verkade.