Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

19 oktober 2016

Open Panden Dag voor ondernemers die kansen grijpen

LEIDEN > De stad wordt door steeds meer ondernemers ontdekt als dé locatie waar het uitstekend ondernemen is. Bij nieuwe ondernemers van buiten Leiden is er grote behoefte aan een organisatie, die hen helpt om de beste locatie voor hun op te richten winkel, restaurant of kantoor te vinden. Laat dat nu precies het werk zijn, waar Stichting Centrummanagement zich in onderscheidt! Een (eerste) kennismaking met de stad en de juiste contactpersonen kunnen ondernemers op donderdag 10 november, tijdens de Open Panden Dag.

De Stichting Centrummanagement Leiden wordt geleidt door Centrummanager Hans Genotte, een ervaren ondernemer. Hij kent het klappen van de zweep, waar het gaat om de uitdagingen én oplossingen die er voor de ondernemers zijn. Niet voor niets nodigt Genotte iedereen uit, die expansiewensen heeft, om donderdag 10 november tussen 11:45 uur en 17:00 uur deel te nemen aan de Open Panden Dag.

Het wordt een evenement, waarbij je als ondernemer geen tijd zult verspillen. Binnen een half uur krijgen de deelnemers – dankzij de T-Rex trein – alle kansrijke locaties te zien, waar nieuwe bedrijven kunnen worden opgezet. Tegelijkertijd ontmoet u dé decision makers van Leiden. Niet alleen twee wethouders, maar ook experts uit de zakelijke markt en vertegenwoordigers van brancheorganisaties. Zij kunnen u, met het meest recente koopstromenonderzoek in de hand, informeren over de toekomst van winkelgebieden en de vastgoedmarkt. Daarnaast kunt u sparren met drie gevestigde ondernemers en drie relatief nieuwe Leidse zakenmensen, om er achter te komen wat de kansen, uitdagingen en oplossingen zijn.

Genotte: ,,Open panden dag is een retail-evenement om duidelijk te maken waarom Leiden een mooie stad is om in te investeren en te ondernemen. We proberen de sfeer van het kerngebied Leiden over te brengen en tonen een aantal panden die de gasten desgewenst op afspraak met de makelaars kunnen bezichtigen.''


De Open Panden Dag vindt plaats op de derde etage van het toekomstig warenhuis van Hudson’s Bay Company (Aalmarkt 22). Voor meer informatie: www.centrumleiden.nl en www.openpanddag.com. Contact opnemen kan ook met Genotte: ondernemen@centrumvanleiden.nl