Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

08 oktober 2016

Heerlijk en gezond slapen

KATWIJK – De plek waar je 1/3de van je leven doorbrengt, moet niet alleen goed, maar absoluut perfect zijn. En dat kan alleen maar een bed zijn, gemaakt van natuurlijke materialen. Mérens Bedden onderscheidt zich van alle andere beddenzaken. Alleen in deze winkel kunt u terecht voor topkwaliteit bedden, zonder chemicaliën. En omdat er geen tussenhandel is, zijn de prijzen geweldig. Wie wil, kan ter plekke zien hoe zijn of haar bed gemaakt wordt!

Joep Derksen

Eigenaar Hans de Jong vertelt vol passie over Mérens Bedden. 'We zijn niet zomaar een gewone beddenzaak. Naast de showroom kunnen de mensen ook op onze productieafdeling bekijken, hoe een bed gemaakt wordt. Waar elders een bed een massaproduct is, maken wij ieder bed met de hand.' En dat gaat vol liefde, want Mérens heeft een filosofie: hier wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën; alleen maar natuurlijke materialen. Zo zijn de gebruikers absoluut er van verzekerd dat ze gezond kunnen slapen.

De Jong: 'We maken voor de matrassen gebruik van onder meer paardenhaar, katoen en kamelen- en schapenwol; deze combinatie is uitermate geschikt voor gebruik in zowel de koude wintermaanden als de warme zomer. De materialen ventileren namelijk goed, terwijl de wol in de winter juist de kou tegenhoudt.' Door deze ventilerende én isolerende werking zijn bedden van Mérens bijzonder gewild bij iedereen die houdt van heerlijk slapen.

Omdat Mérens haar eigen productieafdeling heeft, is het ook mogelijk om op maat gemaakte bedden te bestellen. 'Alle maten zijn mogelijk en we kunnen bedden naar ieders wens maken', licht De Jong enthousiast toe. Wie nog twijfelt, doet er deze maand toch goed aan om bij Mérens Bedden naar binnen te gaan. De maand oktober staat bij deze winkel namelijk in het teken van de Woonmaand. En dat betekent een unieke aanbieding! Het tweepersoonsbed 'Nature' heeft dan de lage prijs van slechts 2.990 euro; en dat is inclusief zowel de boxsprings als de matrassen!

En als dan ook nog duidelijk is, dat ieder bed van Mérens Bedden een garantie krijgt van 25 jaar, dan lijkt de keuze duidelijk. De pocketveren gaan gegarandeerd net zo lang mee; waar bij fabrieksbedden al kuilvorming ontstaat na een jaar of vijf, blijven de matrassen van Mérens Bedden goed!


Voor meer informatie: Mérens Bedden, Ambachtsweg 20 (industrieterrein 't Heen),
2222 AL Katwijk, T: 071 403 1173, W: www.merensboxsprings.nl