Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 900 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

23 december 2016

Volledige veiligheid met Flexteam Security

Joep Derksen

HILLEGOM – Het bedrijf Flexteam Security B.V. onderscheidt zich al jaren, waar het gaat om het beveiligen van bedrijven en inwoners, maar ook op zaken als voorkoming van misdaad. Er kan teruggekeken worden op een heel mooi 2016, maar waar het gaat om 2017 staan er ook heel mooie nieuwe ontwikkelingen in het vooruitzicht.

Flexteam-eigenaar Jeroen van de Kooi vertelt over het bedrijf. Flexteam Security is ooit begonnen in Hillegom en van daar uit breidden de activiteiten zich gestaag uit door de regio. Dat komt niet alleen door de manier van werken. Zo maakt het bedrijf gebruik van lokale beveiligers, die goed weten hoe het er in het werkgebied aan toe gaat. De eerste stappen zette Flexteam Security in Hillegom en al snel daarna volgden Lisse en de hele Duin- en Bollenstreek. Maar ook in de omgeving van Haarlem en de Haarlemmermeer weten de klanten Flexteam Security te vinden.

De core business van het bedrijf is de mobiele surveillance en alarmvolging. Maar daarnaast excelleert Flexteam Security ook in aanverwante dienstverlening. Te denken valt hierbij aan het openen en sluiten van panden, parkeergarages en winkelcentra, maar ook objectbewaking, receptiediensten, gebouwbewaking en evenementenbeveiliging. Tevens levert Flexteam Security gecertificeerde hondengeleiders; beveiligers met een diensthond. Hotels, winkels en overheidsinstanties; het zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die zich veilig voelen en veilig zijn dankzij Flexteam Security.

Één van de diensten waar Flexteam Security zich mee onderscheidt, is de collectieve beveiliging. Dat begon in 2004, waarbij Hillegomse ondernemers een collectief project opzetten. Hierdoor was het mogelijk om een fysiek surveillancevoertuig rond te laten rijden, die de panden van alle aangesloten deelnemers controleerde en ook alarmvolging uitvoerde met een zeer snelle reactietijd. Vier jaar later nam de Collectieve Beveiliging Bedrijventerreinen Lisse de diensten af van Flexteam Security; ruim 180 bedrijven, sportverenigingen en particulieren zijn hier bij aangesloten. Voor meer informatie over de collectieve beveiliging van Hillegom kunt u terecht op www.cbbh.nl en voor verdere uitleg betreffende de collectieve beveiliging van Lisse verwijzen wij u naar www.cbbl.nl.

Maar ook ervaart Flexteam Security, dat steeds meer particuliere klanten gebruik maken van de diensten die het bedrijf aanbiedt. Vaak willen ze hun buren niet belasten met de vraag op te letten als ze een weekendje weg of op vakantie zijn. Ook is het mogelijk om woningen en kantoren van binnenuit te beveiligen. En wat dacht u van het mobiel alarmsysteem, de iFlex, dat voor een paar uur of langer ingezet kan worden voor kleine bedrijven, jachten, bouwcontainers of particuliere woningen? Zowel individuele woningbezitters als Verenigingen van Eigenaren zijn welkom om zich te laten informeren over de mogelijkheden.

Digitaal

Flexteam Security werkt met een operationeel managementsysteem. Operationeel manager Chris Bazuyn: 'Met dit systeem leggen we al onze werkzaamheden digitaal vast. Dat overzicht wordt ook naar de klanten toegezonden. Cliënten kunnen zelf ook inloggen en zo met Flexteam te communiceren en alle dienstverlening inzien. Op die manier zien de klanten dat ze waar voor hun geld krijgen, omdat we nauwkeurig alle tijdstippen van de geleverde diensten aantonen.

Ondernemersfondsen, ondernemersverenigingen en dergelijke kunnen wat dat betreft gerust contact opnemen. Bazuyn vervolgt: 'Vaak komen bedrijven pas bij ons langs als er wat gebeurd is; of het nu gaat om vernieling, vandalisme, inbraak of vreemde auto's in de buurt. Je moet de put dichtgooien voordat het kalf verdronken is. We kunnen voor iedereen wat betekenen en voor elke wens hebben wij een geschikt pakket aan dienstverlening.'


Voor meer informatie: www.flexteam.nl. www.cbbh.nl