Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

07 oktober 2017

Volop glutenvrije producten bij Vita Cura

SASSENHEIM – Wie een glutenallergie heeft, is vaak veel tijd kwijt om de juiste etenswaren te vinden. Je moet dan van winkel naar winkel lopen om de juiste producten te vinden. Maar nu niet meer, want Vita Cura heeft een compleet aanbod van allerlei voedingsmiddelen voor het ontbijt, lunch en avondeten. Én nog veel heerlijks voor de echte smulpapen!

Door Joep Derksen

Nicolien van Duinen, eigenares van Vita Cura, licht toe: ,,We hebben een heel breed assortiment aan glutenvrije producten. Dan gaat het om pannekoekenmeel, broodmeel, broodmixen en glutenvrije supplementen (vitaminen/mineralen) . Maar ook lekkere afbakbroodjes, stokbrood, krentenbolletjes en gesneden bruin- en witbrood. Daarnaast kunnen mensen kiezen uit heerlijke glutenvrije pasta's en pizza's. We hebben ook pizza's die zowel lactosevrij als glutenvrij zijn.''

In de prachtige winkel staan ook diepvrieskisten, waar de klanten kunnen kiezen uit slagroompunten, appelpunten, loempia's, bitterballen, vissticks, glutenvrije ijshoorntjes en nog veel meer heerlijkheden. De feestdagen komen er aan, dus is Vita Cura dé plek voor glutenvrije pepernoten, kruidnootjes, kerststollen en oliebollen. Gouden tip: Vita Cura heeft niet alleen glutenvrij bier, maar ook glutenvrije cosmetica als showergel, make-up en bodylotion!


Gezondheidswinkel Vita Cura, Hoofdstraat 206, 2171 BN Sassenheim, T: 0252 211 518, W: vitacura-sassenheim.nl.