Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

03 december 2018

Theo Mulder


RIJNSBURG – Ben je een zelfstandige ondernemer of winkelier en vind je, dat het hoog tijd wordt dat jouw bedrijf beter gezien wordt? Maar wil je niet vele tienduizenden euro's uitgeven aan een complete verbouwing? Theo Mulder Reclame heeft de oplossing; met full colour prints wordt jouw bestelwagen of auto opeens wél gezien. En die winkelruit of jouw winkelpand en interieur is plotseling een grote blikvanger. Met hogere omzetten tot gevolg.

Joep Derksen

Er zijn maar weinig ondernemers in Rijnsburg en omgeving, die het familiebedrijf Theo Mulder niet kennen. Van haar carosseriebouw, transportkoeling, APK en onderhoud, handel en verhuur en natuurlijk de spuiterij. Maar niet iedereen weet, dat deze onderneming haar eigen reclame-afdeling heeft. Met de meest moderne apparatuur worden ware wonderen van reclame-uitingen geprint en bedrukt. Theo Kuijt en Peter Verzeide geven een rondleiding door het bedrijf en lichten toe over het werk.

Veel ZZP-ers, zoals schilders en klussers, hebben al gebruik gemaakt van de reclamediensten van Theo Mulder. Ook worden in deze regio meer en meer winkelpandjes opgesierd. Kuijt: ,,Theo Mulder bestaat al meer dan honderd jaar en het bedrijf heeft al ruim veertig jaar een eigen reclame-afdeling, die met haar tijd is meegegroeid. Onlangs hebben we een nieuwe printer en plotter gekocht, zodat de beste resultaten behaald kunnen worden.''

Theo Mulder neemt al het werk uit handen; van het ontwerp van de reclame, precies volgens de wens van de klant tot aan het letters snijden, labels maken en printen. ,,We doen exact hetzelfde als een andere reclamebureau, maar dan wel in ons eigen bedrijf.'' Theo Mulder maakt geen gebruik van onderaanbieders en dat merken de klanten in de goede prijzen.

De mogelijkheden voor ondernemers om zich beter te kunnen profileren zijn eindeloos. Theo Mulder kan reclame-uitingen op auto's plakken, maar ook op winkelruiten, winkelpanden en zelfs interieurs. Waarbij kwaliteit bovenaan staat en Theo Mulder dus de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Veel ondernemers in de bloemenbranche en het groentetransport hebben al gebruik gemaakt van de persoonlijke reclame-uitingen. De winkeliers en kleine(re) ondernemers ontdekken dit pareltje in de reclamewereld nu ook.

En juist het werken met de kleinere ondernemers is heel fijn, licht Verzeide toe. ,,Dan kun je jouw creativiteit tot uiting laten komen. Via een op maat gemaakte reclamelabel brengen we de eigen identiteit van de ondernemer en zijn/haar producten naar buiten. Met een totaalpakket verzorgen we auto's, bestelwagens, vrachtwagens, winkels en interieurs.'' Een waardevolle kracht bij Theo Mulder is Nick, de 'car wrapper'; ,,Hij spuit en plakt auto's en omwikkelt ze met folie, waarbij het hem lukt om ook kromme hoeken optisch recht te laten lopen.''

Nieuw bij Theo Mulder zijn de 'paint protection films': met deze antisteenslag bescherming op de lak blijft deze beschermd tegen opspattende steentjes. ,,Mocht er een steentje tegen deze paint protection film aanslaan en er een putje in zitten, dan kun je er wat heet water overheen gooien en het putje verdwijnt als sneeuw voor de zon.''

Ondernemers hebben Theo Mulder ook ontdekt voor het restylen van hun eigen huis. Niet iedereen kan de wens voor een gloednieuwe keuken ook betalen. Maar dankzij de 'architectural finishes' kun je de eigen keuken een volledig nieuwe 'look' geven. Met behulp van folies met allerlei prachtige printmotieven er op. Of het nu een hout-look heeft, chroom of metaal-uiterlijk; zo krijgt je keuken in een paar uur een compleet andere uitstraling! Overigens kan zo'n zelfde folie ook op grotere oppervlaktes aangebracht worden, zoals een vrachtwagen. En wie eerst rustig wil beginnen, kan ook bij Theo Mulder terecht voor alleen het beplakken van bijvoorbeeld de koelkast. Verzeide: ,,Bespaar jezelf het geld voor nieuwe deurtjes in je keuken. Met het beplakken van een nieuwe folie er op, heb je een compleet nieuwe keuken!''

Is uw interesse opgewekt? Het wordt nog beter! Theo Mulder biedt u als ondernemer en lezer van dit artikel namelijk een bijzondere korting aan, die geldig is tot en met Koningsdag 2019. Als u bij het plaatsen van een bestelling de code 'Ondernemerskrant' aangeeft, krijgt u maar liefst 25% korting op het totale bedrag!

Voor meer informatie:

Theo Mulder
Afdelng Reclame
Laan van Verhof 2
2231 BZ Rijnsburg
T: 071 402 6901