Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 augustus 2019

Een tweede leven


GSM Shop Oegstgeest


OEGSTGEEST – Een leven zonder mobiele telefoon; het is bijna niet meer voor te stellen. En als er dan iets mee is, lijkt het of een stukje van jouw persoonlijke wereld wordt aangetast. Gelukkig zijn er dan de medewerkers van GSM Shop Oegstgeest. Daar kan bijna ieder mobieltje gerepareerd worden, maar kun je ook terecht voor een nieuwe mobiel of een gereviseerde tweedehands exemplaar. Tegen een schijntje van de originele prijs!


JOEP DERKSEN


GSM Shop Oegstgeest opende anderhalf jaar geleden de deuren en de winkel is een enorme hit. Klanten lopen in en uit; voor vragen, een reparatie, vervanging of aankoop. Eigenaar Omid Samsoor verklaart het succes: ,,De reparaties gaan hard; we fixen veel verschillende merken: Apple, Huawei, LG, Nokia, Samsung, Sony en 1Plus. Heel veel onderdelen hebben we op voorraad.’’ Kwaliteit en service staan voorop; niet alleen bij Samsoor maar ook zijn personeel, zoals de kundige voormalige Syrische vluchteling Bashar.


Tijdens het interview komen meerdere mensen binnen lopen om een gereviseerde mobiel te kopen. ,,Als je bij ons een telefoon koopt, zetten we alle gegevens over van de oude naar de nieuwe telefoon. Daarnaast installeren we ‘m ook tegelijkertijd.’’ Het is ideaal; zo blijven oude gegevens bewaard én je kunt direct gebruik maken van je nieuwe mobiele telefoon.


GSM Shop heeft een uitgebreide collectie van mobieltjes; instapmodellen vanaf 120 euro, maar ook tweedehands Apple telefoons voor 250 euro; inclusief zes maanden garantie. Deze week ontvangt iedere klant bij de aanschaf van een mobiel een gratis hoesje én glasfolie voor op het scherm.

Tot slot: heeft je mobiel waterschade na de vakantie, of is er wat met het scherm, de batterij of de oplaadpoort? Geen probleem; GSM Shop kan het repareren!


Voor meer informatie: GSM Shop Oegstgeest, Lange Voort 19, Oegstgeest, T: 071 230 2473, T: 06 3344 4888 (voor whatsapp), E: info@gsmshopoegstgeest.nl, W: www.gsmshopoegstgeest.nl