Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

26 augustus 2019

Juwelier de Jonge



,,Je ziet dat mensen blij worden’’


LEIDERDORP – Pure blijheid; dat vinden de klanten bij Juwelier de Jonge. En de stralende gezichten van de mensen, die zichzelf voor het eerst met hun nieuwe kleinood bewonderen, is dé reden voor eigenaresse Irene Gerhardt en haar medewerkers, om iedere dag met raad en daad klaar te staan.


JOEP DERKSEN


Bij juwelier de Jonge is het een komen en gaan van klanten en iedereen wordt met evenveel belangstelling en deskundigheid geholpen. Hier kun je terecht voor een brede variatie aan sieraden; van een eenvoudig zilveren kettinkje, tot een op maat gemaakt juweel of een prachtig horloge.

,,Onze filosofie is, dat je goed vakmanschap combineert met natuurlijk enthousiasme en een goed product, dat je verkoopt. Je staat iedere dag in de winkel en doet jouw best voor je klanten.’’ Bij Juwelier de Jonge kunnen mensen niet alleen terecht voor sieraden (met merken als Blush, Tisento en Bonsario) en horloges. Maar ook voor reparaties van klokken en het gaatjes prikken in de oren. ,,We werken samen met een heel goede goudsmit, die kan repareren en nieuwe dingen kan maken. Speciaal volgens een ontwerp, dat we met de klant maken. Voor de horloges werken we samen met goede horlogemakers.’’


Waarom hebt u gekozen voor dit vak? ,,Ik houd van mooie dingen, maar vind het ook leuk om mensen iets moois te verkopen waar ze plezier aan beleven en blij van worden. Daarnaast houd ik van de persoonlijke interactie met mensen. Zeker in dit vak verkoop je emotie en dat is heel  belangrijk. Je ziet dat mensen blij worden van een product, dat bij hen past en dat is het mooiste van het vak.’’



Voor meer informatie:

Juwelier de Jonge

Van Diepeningenlaan 23

Leiderdorp

T: 071 589 0432

W: www.juwelierdejonge.nl