Zakelijk nieuws

Een overzicht van ruim 1.100 gepubliceerde artikelen in regionale weekbladen en magazines. Deze verhalen gaan over ondernemers, groot en klein. Het is slechts een kleine selectie van onderwerpen, waarmee uw bedrijf ook in het nieuws kan komen! Voor meer informatie: www.writing4u.nl, Email: joepderksen@live.com. Foto's kunnen ook via dit emailadres besteld worden.

05 oktober 2019

De beste 2 FOR 1 bij Bistro De Zalm

NOORDWIJK – Bistro De Zalm is dé plek om naar toe te gaan tijdens de ‘2 FOR 1’ voordeeldineractie, die de hele maand november plaats vindt. Dit jaar hebben eigenaren Patty en Wilko van der Zalm een speciaal driegangenmenu voorbereid, waarvan je met z’n tweeën voor minder dan 25 euro heerlijk kunt genieten.

JOEP DERKSEN

Ieder jaar vindt 2 FOR 1 plaats in Noordwijk en dit jaar pakt Bistro De Zalm écht uit. En dat is logisch, want Patty en Wilko vieren die maand ook het einde van een intensief, maar fantastisch jaar vol verbouwingen en met een complete make-over.

Patty informeert over wat de gasten voor hun 2 FOR 1 reservering kunnen verwachten. ,,Als voorgerecht kunnen de mensen kiezen uit een carpaccio of zalmtartaar. Het hoofdgerecht bestaat uit een heerlijke biefstuk stroganoff óf kabeljauw met spek. En het driegangenmenu wordt afgerond met een verfijnd petit grand dessert. En dat voor slechts 24,95 euro voor twee personen!’’ De 2 FOR 1 actie vindt plaats van 1 tot en met 30 november. Patty voegt er aan toe: ,,De lezers van dit artikel hebben een voordeel; zij kunnen nu al een tafel reserveren en hoeven niet te wachten tot 1 november.’’ Het is een waardevolle tip: zo bent u verzekerd van een plaats aan een van de keurig uitgestelde dinertafels.

Gastvrouw als ze is, voegt Patty toe: ,,Iedereen kan natuurlijk zijn of haar favoriete wijn kiezen, maar onze wijntherapeut heeft speciaal voor 2 FOR 1 de volgende wijnen geselecteerd: Voor de Carpaccio; de Basa (of: Lust auf rot), bij de zalmtartaar past een Grauer Burgunder Calcit en de Biefstuk Stroganoff gaat goed samen met een Valpolicella. Een Kabeljauw met spek eet je niet zonder een ‘Dans l'air du temps Chardonnay’.’’

Bistro De Zalm is donderdags t/m maandags geopend, waarbij tussen 17:30 uur en 21:00 uur de koks in de keuken de heerlijkste gerechten maken. Hoe houdt het echtpaar het vol; altijd vrolijk klaar staan voor de gasten? Patty lacht: ,,We genieten er zelf enorm van; het is onze roeping. Natuurlijk gaan we tussen kerst en oud en nieuw dicht, maar ons appartementengebouw blijft uiteraard wel open.’’

Sinds de opening van Bistro De Zalm weten inwoners van Noordwijk en de wijde regio dit restaurant goed te vinden. Niet in het minst, omdat de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend is. ,,We verkopen écht verse producten voor een relatief lage prijs.’’ Veel gasten laten ook complimenten achter over het vriendelijke en behulpvaardige personeel.

De bistro is dinsdag en woensdag gesloten. Aardig om te weten is, dat bij deze bistro altijd zalm op de menukaart staat. Maar uiteraard kunt u ook genieten van vleesgerechten. ,,We hebben bijvoorbeeld een coq au vin: dat is een beetje traditioneel gerecht, maar valt heel goed in de smaak bij de gasten. Bij ons krijg je geen nouvelle cuisine, maar (h)eerlijke gerechten gecombineerd met aardappeltjes, kruiden en salade: gewoon opscheppen en lekker eten!’’

Voor meer informatie: Villa Zeezicht / Bistro De Zalm, Erasmusweg 20, Noordwijk, T: 071 361 1300, W: www.hotelvillazeezicht.nl